reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Według nich,chyba,tak. :baffled: A jak Ci nie pasuje,to idź z Oli szukać tej pracy. :baffled:
ha i pewnie kazdy pracodawca bylby zachwycony jakby wiedzial ze ma do czynienia z samotna matka ktora nie ma z kim dziecka zostawic:tak:

wedlug mnie powinno byc takz e pierw dziecko idzie do przedszkla a wtedy spokojnie mozna szukac pracy, no ale...

No,ale... Tak jest tylko według Nas,niestety. :baffled:
bo my wymagajace jestesmy:tak::tak:
u mnie pani z mopsu juz w styczniu pytala czy Oli od litego idzie do przedszkola... powiedzialm jej ze tak oczywiscie, ale ona ma jej miejsce zalatwic :-D:-D
no i pytala czy juz zlozylam wniosek na wrzesien.... tylko szkoda ze te karty do przedszkoli dopiero w kwietniu wydaja

Widzę,że tam u Was,to oni trochę mało poinformowani są. :baffled:
Niech nie gada durnot,bo ona Ci nie płaci ze swoich osobistych pieniędzy! :wściekła/y:

wiesz ona lubi gadac glupoty...
a jezelic hodzi o kase to nigdy nic nie wie, na co placa dodatkowo itd...
zawsze trzeba dzwonic do mopsu pytac...

u nas fajny pracownik to byl przed ta babka...
no ale zmeinili mu rejon.
a szkoda...
teraz mam sie fajnei bo kumepla od konca stycznia pracuje w mopsie i wie wszytko na biezaco:)

Hihi,nie ma to,jak znajomości. :-p ;-)
Kurcze,u Nas też tak te rejony zmieniają. :baffled: Ale pewnie dlatego,żeby Ci pracownicy zbytnio się z nami nie "zaprzyjaźnili". :no: :dry:

reklama
my już wróciliśmy ze spacerku, przeliczyłam się, bo jest zimno, dobrze, ze dzieciaki ubrałam ciepło :)
Teraz gotuję zupkę i do spanka moje słoneczka pójdą.

Cześc Agutek :)

Do góry