reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
hej hej
jest tu kto?
ja się tylko przywitam i uciekam:-)

Martucha ale ciacha. o ja....... zjadłabym takie:-D chyba tez zrobie:rofl2:

agutka czytałas mojego posta do ciebie? tego o sukience? wybieracie sie gdzieś w podróz poślubna? my chcemy jechac gdzies,ale niewiem gdzie,bo Zosia z nami się wybiera w podróz poślubną...
hana może ty cos nam polecisz??? w koncu bylas z dziecmi:tak:
pa;-)

dzień dobry :)

U nas weekend minął szybko...
Byliśmy wczoraj u "teściów" :p na obiadku, było bardzo miło i fajnie, bo i nawet pojechaliśmy do lasu się wyhasac ;)

Zapisałam się z Maluchami tzn raczej Maluchy zapisałam do klubu dwulatka do grupy Mini Przedszkolaków. Zajęcia trwają we środy dwie godzinki. Zajęcia te prowadzi pani psycholog, jest to grupa 8-10 osób i generalnie jest to coś na zasadzie przedszkola. Strasznie fajna sprawa, bo jednak dzieciaki się zintegrują z innym dziećmi a i ja na chwilkę odpocznę :)

W sumie to chciałabym, zeby już był wrzesień i żeby poszli do normalnego przedszkola.:tak::-)

Życzę miłego dnia :*

WITAM:))

Natka nie slyszalam wczoraj jak wolalas...
nastepnymrazem prosze glosniej:)

Tafojka super sprawa z tymi zajeciami dla dzieciaczkow:)
a nie wiedzialam ze chcesz poslac blizniaki od wrzesnia do przedszkola:)

fajnie macie z tymi zajeciami.

u nas w zadnym przedszkolu takich nie ogranizuja.

to widze ze od wrzesnia na forum bedzie duzo przedszkolakow:)

Ollka ja to bym chciała by to przedszkole organizowało a niestety jest to prywatny klub i troszke kaski pójdzie... :( ale myślę, ze warto :)

Właśnie się zastanawiam nad spacerkiem :happy:

reklama
Tafojka takie rzeczy zawsze kosztuja.
u nas sa tylko zajecie plastyczne dla maluchow i dwie godzinki kosztuja 30 zl.
to jest raz w tygodniu.

Do góry