reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

hana to juz chyba wpisane w zyciorys matki internetoholiczki:-D
ja kiedys chcialam jechac do szpitala bo Niko zrobil czarna kupke i sie naczytalam:sorry:
juz prawie siedzielismy w aucie jak zadzwonila mama i mi przypomniala o soki porzeczkowym:cool2:

no ale wiadomo,zawsze warto podjechac i byc spokojnym;-)

phantas łądna, miła, sympatyczna i rozrywkowa:-)
wiec nam tu nie pisz ze przesadzamy bo napewno zazdroszcza:-D;-)

reklama
Dzien doberek:-),ja tylko na chwilke bo mam dzis mase spraw do zalatwienia,i pewnie bede dopiero wieczorkiem.
Czechow wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:-):-).
Milego dnia zycze wszystkim:-)

aha:-)

a to wasza koleżanka natka i zoska:sorry2:

Załączniki

• SDC10185.JPG
    SDC10185.JPG
    57,3 KB · Wyświetleń: 29
witam:)
ale sobie poczytalam dzisiaj...

Martucha nie martw sie na zapas,napewno bedzie dobrze.
Hana duzoz drowka dla MATIEGO:)

a tak wogole to jestem cholernie niewyspana, wcozraj musialam isc polozyc sie do malej bo poplakiwala.
co chwile sie przebudzala, drapala sie, kwieczala.... tak nam minela nocka.
a mowilam mojemu bratu ze mu ja zostawie na noc!
bylysmyw cozraj u nich i on dal jej w kuchni kiwi, potem dopiero mi powiedzial (a ona nie moze jesc kiwi), do tego dostala jogurt z jakims musem i efekt w nocy byl.
musilam jej dac calcium,ale i tak nie pomoglo.

Czechow - suszone jabłka?? jadłam dawno temu i nie wiem jak komus mogą smakować ;-)

Mniam, mniam - koleżanki tata zrobił ze specjalnej odmiany jabłek. Nie wiem jakie jadłaś ale mi te ze sklepu nie smakują - dlatego albo robię sama, albo sępię od koleżanki - są lekko twarde, suche - lekko kwaśne lekko słodkie....mniam..

Jeszcze raz dziękuję za życzenia.

Teraz się przygotowuje do urodzin paskudnika....

Teraz sobie przypomniałam że 3 lata temu w swoje urodziny dowiedziałam się że moja mała ma pępowinę wokół szyji może się udusić i zostałam zapisana na cc.... to już trzy lata...ale to mineło.

reklama
a my w kwietniu będziemy obchodzić 3 latka, leci ten czas, leci niewiarygodnie szybko.

U nas już lepiej. Tomasz jutro idzie do pracy, bliźniaki nie biorą antybiotyku choć troszkę pokaszlują, ale Fiodor przyjechał wczoraj od matki i przywiózł jakąś wysypkę, jadą za niedługo z Tomkiem do lekarza... jak nie urok to...:dry:

Do góry