reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

A dzisiaj czechow ma urodziny:-):tak:. Także wszystkiego najlepszego droga czechow, spełnienia marzeń, zdrówka, pociechy ze swojej córeczki i szczęścia w miłości:-p:tak:.
Dobry wieczór, ja jeszcze 2 dni na chorobowym i wracam do pracy:eek:. Koniec słodkiego lenistwa:cool2:.
Miłego wieczorku!!

reklama
czesc babeczki
się witnę tylko
i nas dopadł jakiś wir - po kolei ja, natala i dziś mat mial ponad 39st. jutro czeka nas lekarz:-( oj -paskudztwo jakies krązy:-(

czechow - sto lat - rodości, miłości i wszystkiego co nalepsze!!!!!

megi witaj:tak:

pozdrawiam wszystkie

Cześć dziewczęta

Witam kolejną nową samotną na naszym wątku

Czechow - spełnienia marzeń, dużo zdrówka, samych szczęśliwych chwil i spokoju w pracy :-)

Hana - moja też dzisiaj miała 38,5 ale jej opadła, dostała też syropek i tabletkę na ból gardła i jest ok. Wyleżała się i wypociła :-)

Martucha - fajnie, że randka się Wam udała :-)

My się dzisiaj leniliśmy. Wczoraj byliśmy na urodzinach przyjaciela P i było bardzo sympatycznie. I co? ja, jak zwykle rodzyneczek. Czyli P jako jedyny przyszedł z kobietą :-) Ale za to uśmiałam się i wytańczyłam. :-)

Teraz P przygotowuje się do pracy na jutro a ja od razu na BB weszłam :-)

We wtorek do gina idę - tak kontrolnie tylko ale chyba poproszę go o zmianę tabletek. No i ostatnio od 2 tyg piersi mnie bolą - nawet na brzuchu spać nie mogę. I to nie wina rozmiaru, bo mnie Bóg nie obdarował i mam takie maciupińkie A :-:)-:)-( W ciąży też nie jestem :-)

phantas super ze sie wybawilas;-)
pewnie wszyscy mu ciebie zazdroscili:-)
co do gina to ja tez musze sie wybrac kontrolnie tylko ciagle odkladam

reklama
Do góry