reklama
K
konto usuniete
Gość
my wlasnie zrobilismy pizze dla zajecia czasu - pachnie nieziemsko:-)
natka jakie wy sliczne nie widzialam wczesniej waszej fotki.
olka wspolczuje tej wysypki,mam nadzieje ze juz przeszlo troche.ma uczulenie na cytrusy??
tafojka dobrze ze u was juz lepiej.
oj leci ten czas strasznie, u nas tez nie wiem kiedy to minelo
natka jakie wy sliczne nie widzialam wczesniej waszej fotki.
olka wspolczuje tej wysypki,mam nadzieje ze juz przeszlo troche.ma uczulenie na cytrusy??
tafojka dobrze ze u was juz lepiej.
oj leci ten czas strasznie, u nas tez nie wiem kiedy to minelo
J@god@
IV-V 2005, X 2009
Witam,
ostatnio mało się udzielam ale z czytaniem i byciem na bieżąco u mnie krucho
Czechow czy to znaczy, że masz urodziny w tym samym dniu co Gabi czy dziś . Tak czy inaczej wszystkiego najlepszego :-).
U nas to już 4 lata w kwietniu będzie , ale mam wielkie dziecko już.
Dosłownie wielkie, bo ostatnio znalazłam na wyprzedaży w smyku fajną kamizelkę na 122, pomyślałam, że taka fajna to na przyszły rok będzie, a w domu przymierzyłam i po ziemi się nie ciągnie , całkiem dobrze już na nim wygląda.
Ale wzrostu to coś koło 110 ma bo na tyle nosi ubranka i są w sam raz, nic nie za duże.
I tak mierząc to 122 pomyślałam, że jeszcze chwilka i syn z dziecinnej numeracji wyrośnie i tak mi się jakoś nostalgicznie na sercu zrobiło .
Czechow czy to znaczy, że masz urodziny w tym samym dniu co Gabi czy dziś . Tak czy inaczej wszystkiego najlepszego :-).
Dosłownie wielkie, bo ostatnio znalazłam na wyprzedaży w smyku fajną kamizelkę na 122, pomyślałam, że taka fajna to na przyszły rok będzie, a w domu przymierzyłam i po ziemi się nie ciągnie , całkiem dobrze już na nim wygląda.
Ale wzrostu to coś koło 110 ma bo na tyle nosi ubranka i są w sam raz, nic nie za duże.
I tak mierząc to 122 pomyślałam, że jeszcze chwilka i syn z dziecinnej numeracji wyrośnie i tak mi się jakoś nostalgicznie na sercu zrobiło .
natka86
mamusia Zosieńki
oj leci ten czas, leci, a najbardziej po dzieciach widac
Zosia pospała mi 40 minut i szaleje na całego,bawi się puszką po herbatce
Zosia pospała mi 40 minut i szaleje na całego,bawi się puszką po herbatce
M
megi7
Gość
Cześć Wszystkim,
ale jestem wściekła, zła i zupełnie wyprowadzona z równowagi przez mojego eksia.
Dzisiaj zabierał Oliwke na tygodniowe ferie. Przyjechał oczywiście z mamusią i tatusiem. Moja matka wydała mu Oliwke, a jemu się przypomniało, że chce książeczkę zdrowia. Pierwszy raz w życiu chce książeczkę zdrowia, nigdy nie chciał, a ja nigdy nie miałam zamiaru blokować mu tej książeczki. Dziś kiedy ja jestem w pracy, poza domem, a moja matka nie ma dostępu do tej książeczki, wielmożny hrabia przypomniał sobie. Matka mu powiedziąła, żeby zadzwonił do mnie. On nie będzie dzwonił, tylko wezwał policje. Przyjechali, rozmawiałam z nimi przez telefon i tyle pojechali. A eksio nawet do mnie nie zadzwonił, żebym przygotowała mu książeczkę.
Mści się, bo po kolejnej piątkowej sprawie o podział majątku czuje się przegrany.
Mam kompletnie zwalony dzień...
ale jestem wściekła, zła i zupełnie wyprowadzona z równowagi przez mojego eksia.
Dzisiaj zabierał Oliwke na tygodniowe ferie. Przyjechał oczywiście z mamusią i tatusiem. Moja matka wydała mu Oliwke, a jemu się przypomniało, że chce książeczkę zdrowia. Pierwszy raz w życiu chce książeczkę zdrowia, nigdy nie chciał, a ja nigdy nie miałam zamiaru blokować mu tej książeczki. Dziś kiedy ja jestem w pracy, poza domem, a moja matka nie ma dostępu do tej książeczki, wielmożny hrabia przypomniał sobie. Matka mu powiedziąła, żeby zadzwonił do mnie. On nie będzie dzwonił, tylko wezwał policje. Przyjechali, rozmawiałam z nimi przez telefon i tyle pojechali. A eksio nawet do mnie nie zadzwonił, żebym przygotowała mu książeczkę.
Mści się, bo po kolejnej piątkowej sprawie o podział majątku czuje się przegrany.
Mam kompletnie zwalony dzień...
natka86
mamusia Zosieńki
megi ale cyrk ci odstawił
Witam,
Urodziny miałam 18 mała 26.
Ja ostatnio wpadłam do 5-10-15 i kupiłam kilka rzeczy - mają świetne przeceny. - naprawdę warto tam zajrzeć. Tylko z numeracją mają nie tak - mała nosi 104, kupiłam jej 110 i ledwo ledwo się zmieściła... a chciałam by miała na dłużej....
K
konto usuniete
Gość
reklama
natka86
mamusia Zosieńki
wow!!!!
martucha,ale super pizza, wpraszam się na nią
ale masz słodkiego tego synusia
szkoda że Ciebie nie widac...
pokaz nam się
martucha,ale super pizza, wpraszam się na nią