reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
i ja na posterunku się witam
juz po kawie........

mialam sobie poleniuchować przez 2 tyg bez dzieciarów (mat do opiekunki) ale stalo sie inaczej i dzis na 11 lecimy do lekarza:-(......

phantas - hehe to brylowalaś wsród panów--- no i dobrze niech P czuje spojrzenia innych na Tobie---moze się nie będzie tak ociągał i wydusi COS z siebie.... a tabsy długo bierzesz? bo mnie ostatnio tez bolały piersi tylo ja ciągiem bralam 2 opaowania i myślalam ze to przez to:sorry:--------- u mnie mat na calego chory i bez wizyty się nie obejdzie--- w nocy znowu mu tempka nabiła wysoko:-( a jak oliwka sie ma?
czesc czechow:-)
martucha ;))

czesc hana, widzisz zawsze cos ...
mam nadzieje ze to jednak nic powaznego i sobie odpoczniesz;-)
daj znac po lekarzu.

my lecimy zaraz po zakupy na pizze a pozniej chyba spacerek bo brak mi pomyslu na ciekawe spedzenie dnia.
jutro mamy te pierwsze badania genetyczne odnosnie choroby kosci, na wyniki pewnie sobie troche poczekamy ale i tak sie stresuje.
w koncu ta ktora podejrzewaja jest niewyleczalna:-(

jutro mamy te pierwsze badania genetyczne odnosnie choroby kosci, na wyniki pewnie sobie troche poczekamy ale i tak sie stresuje.
w koncu ta ktora podejrzewaja jest niewyleczalna:-(
a o co chodzi - bo ja coś nie w temacie - co tu się niedobrego dzieje? nie boj się !!! wszystko będzie dobrze - nie można myśleć o najgorszym!!! myśl pozytywnie!

mam nadzieje ze to jednak nic powaznego i sobie odpoczniesz;-)
a jednak matki potrafią się nakręcić i tak było wczoraj ze mną...
jak chwytalam mata zeby mu nosek wytrzec to widzialam ze go boli karczek ... pozniej na rączce zobaczylam takie male plamki - kropki - jak popękane naczynka------------- pierwsze skojarzenia - sepsa:szok:czytam w necie o objawach i dokładnie: sztywność karku, tak własnie opisane plamki, gorączka wysoka - się wystaszylam --- sama sobie tłumacze ze nie - bo niby skąd???

ehhhh ten net czasami jest szkodliwy:sorry:

dobra
ide coś wszamać

cześć natka ;))

hana - tabletki to ja nieprzerwanie od porodu biorę :-) tyle, że różne bo miałam problemy. Dawali mi te nowszej generacji co maja mniej hormonów i przez to miałam @ w połowie cyklu. Koszmar. Teraz biorę te starsze od września, a że boli mnie już któryś miesiąc, to zaczęłam się zastanawiać czy to nie od nich.

A Olisia - dziękuję już lepiej. Rano ściemniała że nie może iść do przedszkola bo wczoraj była chora i że ona jeszcze musi iść spać :-)
Temperatury już nie ma, ale lekki kaszelek - suchy i sporadyczny na szczęście.

Martucha - mam nadzieję, że wszystko będzie ok.

Czechow - suszone jabłka?? jadłam dawno temu i nie wiem jak komus mogą smakować ;-)

reklama
dziewczyny - przesadzacie :-) nikt się ani nie gapił ani nie zazdrościł. Traktują mnie jak kumpla - ot - taki facet - tyle że z ogolonymi nogami i w spódnicy ;-) no - czasem ze mną zatańczą - ale to dobrze bo jak tak tańczymy w kilka osób to przynajmniej jak geje nie wyglądają bo ja sie tam między nimi plącze ;-)

hana - oj szkodliwy ten net, szkodliwy - teraz jesteśmy mądrzejsze od lekarzy ;-)

Do góry