reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
witam ponownie
Martucha Oliwka wysypki nie ma ale wszytko ja swedzialo z tego jedzenia.
a do do uczulen to ogolnie cytrusy ja nei uczulaja, jest kilka rzeczy ktorych nie moze jesc,a wczorajz robila mieszkanke.
my tez bylysmy na spacerku, i pozalatwiac sprawy
Martucha piekne fotki, synus super
a w 5-10-15 tez widzialam przeceny, calkiem fajne ale na zakupy to sie narazie nie wybieramy.
Martucha Oliwka wysypki nie ma ale wszytko ja swedzialo z tego jedzenia.
a do do uczulen to ogolnie cytrusy ja nei uczulaja, jest kilka rzeczy ktorych nie moze jesc,a wczorajz robila mieszkanke.
my tez bylysmy na spacerku, i pozalatwiac sprawy
Martucha piekne fotki, synus super
a w 5-10-15 tez widzialam przeceny, calkiem fajne ale na zakupy to sie narazie nie wybieramy.
Martuchaa pizza mniam, mniam ja też chcę
ja dziś zrobiłam zupę wiosenną dzieciakom, Tomaszowi robię pieczeń z grzybami a tak na dodatek zrobię żurek... coś dzis mam natchnienie na kucharzenie
może pozbywam się przez to moich złości które napływają wraz z zbliżającym się @
a co to jest wiatrówka Basia?
megi policja? książeczka? ło matko co za facet... pewnie troszkę nerwów było...
Natka wyglądacie dziewczynki ślicznie
cześć J@god@
ja dziś zrobiłam zupę wiosenną dzieciakom, Tomaszowi robię pieczeń z grzybami a tak na dodatek zrobię żurek... coś dzis mam natchnienie na kucharzenie
może pozbywam się przez to moich złości które napływają wraz z zbliżającym się @
a co to jest wiatrówka Basia?
megi policja? książeczka? ło matko co za facet... pewnie troszkę nerwów było...
Natka wyglądacie dziewczynki ślicznie
cześć J@god@
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
Megi ten twoj ex to naprawde dupek!!
boze skad sie biora tacy faceci...
boze skad sie biora tacy faceci...
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
Tafojka żurek tez bym zjadla, chyba jutro zrobie/
K
konto usuniete
Gość
żądam ! przepisu
natychmiast
Ciasto na pizze ( 2 duże blachy z piekarnika )
2 szklanki mąki
cukier , sól według uznania(łyżeczkę cukru i pół soli)
1/2 szklanki letniej wody
1/2 kostki drożdży
jajko całe
łyżeczka oleju lub oliwy
makę wsypać do miski , wbić jajko, dodac sól, cukier, olej.następnie rozrobić drożdże z letnią wodą .wszystko razem zagnieść do uzyskania jednolitej nieklejącej sie masy.rozwałkować na cieniutki placek przełożyć na blachę dodać farsz i piec ok 15- 20 minut aż będzie chrupiące .
sos: przecier pomidorowy Pudliszki w kartonie +przypraw wloska+bazylie oregano , paprykę ostra , troszke keczupu.
farsz my dawalismy podsmazone pieczarki, papryke, szynke i ser:-)
reklama
K
konto usuniete
Gość
no i zapraszam wszystkich, wyszla pyszna i jeszcze jest pol blachy:-)
natka jak bede u siebie to wrzuce jakas swoja fote bo tu nie mam na koncie. chyba ze masz nasza klase to tam mam kilka zdjec;-)
natka jak bede u siebie to wrzuce jakas swoja fote bo tu nie mam na koncie. chyba ze masz nasza klase to tam mam kilka zdjec;-)