reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
witam witam---- i o zdrowie pytam:-)

cosik tu pustawo -proszę się mi no tu meldować--- zaraz będę sprawdzać obecność!!!:-D

kawa stygnie!!!

:-Dczesc
mam nadzieje,ze od poniedzialku nie bedzie tak pusto juz
a mi dzis szybko minol dzien w pracy,
w goule nie czuje jakby weekend sie zaczynal

Olka jak sie czujecie???
Majus jak tam Karolka samopoczucie???

Dobry wieczor:-)
Aga Karolka samopoczucie fatalne,dzis znowu bylam z nim u lekarza i okazalo sie za ma zapalenie pluc,a we wtorek gdy bylam z nim za pierwszym razem nic nie wybadala powaznego.Teraz jest na antybiotyku ktorego musze mu normalnie sila w buzie wlewac bo za nic nie chce go polknac,we wtorek znowu do kontroli,dzis prawie caly dzien przelazal sam z wlasnej woli w luzku,a to do niego niepodobne,tak wiec musi sie fatalnie czuc,zreszta da sie to zauwazyc w jego zachowaniu placze o byle blachostkie ale nie dziwie sie mu.
Dobra uciekam spac bo jestem padnieta,milego weekendu dziewczyny zycze.
Dobranoc.

reklama
witam wieczorem

U nas lepiej, Oliwka rozrabia wiec widac ze antybiotyk pomaga.
ja tez lepiej sie czuje, ale kaszel mam tragiczny dalej.
wazne ze katar mi przeszedl, do tego Oliwka chciala mi dzis potrzymac krople jak zalewalam nos i lekko jej sie poslizgla reka i mnie nimi zadrapala, teraz co chwile leci mi krew.
ale coz, wazne ze chciala pomoc.
wogole to ona spi u babci wiec mam lozko tylko dla siebie.

dziewczyny co tam u was??

Do góry