reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Hej. Ja koniec roku zaczynam z takimi informacjami ze siedze i podtrzymuje szczenke przed opadnieciem...
Jak M dostal pismo od komornika, przylecial z tekstami jak to mnie kocha, rodzine mamy zakladac, on taki samotny... NO ale nie dalam sie na to - jak sie ostatno okazalo, caly czas mieszka ze swoj dziewczyna!! Caly czas... Ostatnio mnie zagadala ( ;-/) i cos tam zebysmy sie juz nie klocily i wogole... No ok, napisalam wiec ze zycze im wszystkiego najlepszego skoro znowu sa razem... A ona w szoku ze jak to ZNOWU razem, mieszkaja caly czas ze soba... :-o...
No i tk jak zaczelysmy rozmawiac, tak jak zaczela pytac, co bylo przez wakacje miedzy mna a michalem, tak szczerze wszystko jej napisalam... Nie bede mu tylka kryc...
No coz... Powiem wam szczerze ze zal mi dziewczyny :-)... Naprawde jej wspolczuje bo marnuje zycie przy zaklamanym idiocie... no ale "glupota ludzka nie zna granic" :-)... Niech robia co chca, poki nie mam z nimi nic wspolnego to jest mi to obojetne...

Ja dzisiaj ide na impreze sylwestrowa... Nie mam za chiny ludowe ochoty na to bo ide z kolezanka i jej chlopakiem... Czuje sie jak 5 kolo u wozu :-/... niestety...

reklama
witam sie i ja:)

Majus duzo zdrowka dla Karolka.
ja sie czuje lepiej ale Oliwka wygalda nadal zle,w sumeit o bez zmian.
antybiotyk nie pomaga.
zobaczymy jak bedzie dalej.

JA TAKZE CHCIALA ZYCZYC WSZYTKIM SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU:)

Stary Rok odchodzi wielkimi krokami,
niech więc złe chwile zostaną za nami.
Niech Nowy Rok przyniesie dużo zdrowia,
radości a przede wszystkim morze miłości!

Wszystkiego naj,naj dla wszystkich na BB

duzo zdrowka dla chorowitkow:-D

dzień dobry w nowym roku

oby przyniósł wzruszające chwile,
dużo spokoju i miłości,
uśmiechu na codzień, zdrowia
a jak już to wszystko będzie to worka pieniędzy

miłego dnia:-)

Aby ten rok był dla Was jeszcze bardziej szczęśliwy,
niż poprzedni!
Spełnienia wszystkich postanowień,
a przede wszystkim zdrówka!
Bo,jak ono jest,
to reszta już się ułoży. :tak:

nowy_rok_1.jpg

agutka z Rodzinką :-D

reklama
Dziewczyny ja tez wpadam z najlepszymi noworocznymi zyczeniami, zeby kazda z nas pouklada sobie zycie tak jak to sobie wymarzyla, zeby ex'owie nie zatruwali nam tych pieknych nadchodzacych dni;-)
no i zdrowka bo to najwazniejsze:tak:

Agutka gratuluje, przez ten szpital i brak czasu nie wiedzialam ze szykuje sie weselicho!!!
Wszystkiego naj kochani, super zabrzmial podpis pod twoimi zyczeniami i zycze wam zebyscie juz zawsze byli taka kochajaca sie szczesliwa rodzinka ;*:rofl2:

Do góry