reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Witam sie:-)
Olka duzo zdrowka,my tez dolaczamy sie do chrujacych na 15:30 ide z Karolem do lekarza,ma temperatuje i co gorsza biegunke,a mnie tez cos chyba grypa lapie ale najadlam sie tabletek to moze mnie nie rozlazy,a co z Karolem to sie okaze.

reklama
my tez zyczymy duzo zdrowka wszytkim.
Oliwka poszla sie polozyc wiec mam chwilke spokoju.

ja dawno sie tak fatalnie nie czulam, ale mam nadzieje ze szybko przejdzie.

Ollka buziaki dla Was dziewczynki :)
Zdróweczka życzę!

Dzieciaki były przeziębione jak byliśmy w Wado, ale eurespal jest dobry na wszystko i Fiodorowi calpol i po krzyku :) na szczęście.

Ja poprasowałam. Zostało mi jeszcze sporo. Wczoraj wieczorem Tomasz prasował, bo mi się nie chciało a dzisiaj ja troszkę. Po świętach muszę Wam powiedzieć, ze chyba z 6 pralek było a teraz nie ma kto prasować :p

a tak w ogóle to dzień dobry...

Czesc wszystkim,jestem w kafejce chwilowo i wpadam zeby wam zyczyc szczesliwego nowego roku,mniej zmartwien i spelnienia wszystkich marzen,oby ten nowy rok byl lepszy.Niewiem moze po nowym roku zaopatrze sie w jakis sprzecik ale to raczej sa znikome szanse...no to narazioe tyle,trzymajcie sie cieplutko,buziaki dla dzieci..

witam mamusie:)
ja też chora ale wicie co? dam sposób warto spróbować. Ja na dziś już miaąłm umówioną wizyte u lekarza ale chyba sobie ja odpuszcze bo czuje się juz lepiej. Zjadąłm 4 ząbki czosnku z chlebkiem, potem jeszcze mleczko + miód i też czosnek blee... no i na ten katar to zrobiłam inhalacje z amolu. Wiecie co? katar zniknął nagle. Dziś jeszcze kaszel i gardło ale chyba jakoś sobie samo pójdzie.

A mój Alanek dzielny bo nic na razie nie załapał od mamusi. Poszeł z babcia na spacerek a ja odpoczywam.

Ja też przyłącam się do życzeń i życzę Wszystki mMamusią wszystkiego Naj Naj!!!! spełnienia marzeń szczęscia , radosci z maluszków , zdrówka i miłosci tej na która każda z nas zasłużyłą sobie jak nie weim co!!!!!

a ja zostałąm dziś zaproszona na sylwka na imperzke domowa. Kurcze w sumie nie wiem czy mma isć. Bo tam jest taki koleś którego strasznie nie lubie a zapewne będzie pytał gdzie mój mąż a ze u nas wszystko świerze a ja nie cche robić zamieszania wokół własej osoby. No i wszsycy będa w paracha ja sama wiec napewno będa pytania. W sumie to mam to gzies ale troche nie weim czy jestem już na to gotowa.

to prawda Aga pusto tu aż strach:szok:
ja też myślaąłm ze tu coś poklikam n oi ze mi poradzicie dziewczyny czy iśc na imprezkę czy nie.

to ja się melduję :happy:
za dnia nie bardzo mam jak bo dzieci do poniedziałku mają jeszcze wolne
i jakoś tak szybko czas ucieka

wszystkim chorowitkom całuski :tak:

cześć SOFI :-) czytaczu podglądaczu :-D

gdzie PHANTAS ??????????
hop hop maleńka gdzie jesteś ?

reklama
hej babeczki

basia u mnie tez czasu brak--- po powrocie kupa robty - na zmiane pranie - prasowanie:sorry2:... malemu spanie w dzien odpadło - w nocy zasypia koszmarnie - ciagle do niego latam bo budzi sie z płaczem- wczoraj walczylam do północy:sorry2:

pozdrawiam wszystkie tymczasem:tak:

Do góry