reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
witam wieczorkiem
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
Tato milo Cie widziec
czesc Tafojka
co u was słychac??
czesc Tafojka
co u was słychac??
tato Ci opisze a ja zapytam co u CiebieTato milo Cie widziec
czesc Tafojka
co u was słychac??
zagląda mi tu przez ramię
tato
Zadomowiona(y)
Olka u nas życie płynie słodko. Teraz siedzimy przed tele. Każdy ma kompa na kolanach i ... taki to nasz wieczór :-)
... a i jeszcze kot mi legł koło ręki i się wpycha i myszką nie mogę za bardzo poruszać
... dużo ostatnio tu nowych osób ...
... a i jeszcze kot mi legł koło ręki i się wpycha i myszką nie mogę za bardzo poruszać
... dużo ostatnio tu nowych osób ...
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
a u mnie ok.
z oliwka nie da sie juz w domu wysiedziec, ale wygalda duzo lepiej wiec jutro na troche wychodzimy.
robimy sobie babskie popoludnie, tzn ja i Oli i kolezanka z corka, pochodzimy po sklepach, moze uda nam sie cos fajnego kupic.
widze ze u was ciagła sielanka, ale wam fajnie
z oliwka nie da sie juz w domu wysiedziec, ale wygalda duzo lepiej wiec jutro na troche wychodzimy.
robimy sobie babskie popoludnie, tzn ja i Oli i kolezanka z corka, pochodzimy po sklepach, moze uda nam sie cos fajnego kupic.
reklama
a u mnie ok.
sielanka buhahaha
dobrze, że się jeszcze nie pozabijaliśmy ;-)
Ale Wam fajnie, szkoda, ze ja nie mogę sobie zrobić babskiego wypadu no chyba, że z Melką
My dzisiaj pojechaliśmy nad jezioro nakarmić kaczuszki, co jakis czas tam jeździmy. Zmarzliśmy strasznie, ale kaczuchy dostały bochenek chleba, jesli jutro pojedziemy to zrobię zdjęcia nie uwierzycie ile ich było...
Basia.J właśnie sobie pomyślałam o Tobie, że Ty we wtorek masz sprawę - będę trzymac kciuki