reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
hejka:)
no własnie dziewczyny sylwester... jakie macie plany? ........ moi zanjomi robią imprezke i kupili zestaw karaoke, myśle ze to fajna sprawa na taką noc, można rozruszac towarzystwo nawet jak sie nie zna jezyka:

u mnie właśnie chyba skończy się na karaoke w domu :tak:z dzieciakami
i ja potwierdzam że to super zabawa !!!!!!
POLECAM

a jeśli chodzi o moją sprawę to mam ją 6 stycznia :tak:
to już za tudzień :shocked2:

hej wieczorkiem
Basiu to już tak szybko? w sumie to nie znam Waszych historii wcale dziewczyny bo jestem tu nowa. Masz stracha? myślami będe z tobą i trzymam kciuki mocno bardzo:tak:

no co jest dziewczyny co tu tak pusto??
wiecie ten rok to jakis pechowy a zwłąszcza koncówka. Mó jwójek okazało się wczoraj ze jest cieżko chory i chyba małe szanse aby wyszedł z tego, wczoraj koleżanki maż został pobity jak myśmy były w teatrze, a dziś mój mały smyk spadł z łózka i ma wielkiego guza!!!!! pierwszego:-( biedaczek tak płakał. Ja chora na całego chyba mma angine jutro ide do lekarza. Oj juz chyba chce aby ten rok juz sie skonczył.

no właśnie nie wiem czy to normalne ale jakoś się nie boję tej sprawy
i nie wiem czy to dobrze czy żle :confused:

zawsze mamy nadzieję że kolejny rok będzie lepszy :-p

a tak wogóle to
DOBRY WIECZÓR :happy:

AGUTKA weź Ty napisz coś więcej
ja zaczynam się martwić o Ciebie ? do głowy przychodzą mi jakieś durne historie :baffled:

Ciekawe co tam u Sofi .... dawno jej nie było

Amelka duzo zdroweczka tobie,wujkowi i mezowi twojej kolezanki.A co do guzow to ja juz nawet nie jestem w stanie zliczyc tych co Karol sobie zafundowal.
Basiu podziwiam twoj spokoj:tak:,ja jestem panikara.

Witam witam Wszystkich cieplutko, przyznaje się bez bicia, że zaniedbałam topik mocno, ale pracka, pracka pracka -> wiadomo koniec roku. ( ale podczytuję, więc jestem na bieżąco :-p)
Chciałabym złożyc Wszsytkim życzonka noworoczne w kolorze blue ;-):-)
a więc zaczynamy ;-)
szczęścia w życiu osobistymsukcesów w pracydobrego zdrowiasamych zwycięstwspełnienia marzeńmiłych niespodzianek losugrona prawdziwych przyjaciółniewyczerpanych pokładów energiiuśmiechu na co dzieńdrogi usłanej różamisatysfakcji z pracy

genialnych pomysłówniskich podatkówsłodkiego miłego życiaświeżości spojrzeniagłównej wygranej na loteriipozytywnej aurypogody duchapomyślnych wiatrówgorącej miłościwygodnych butówcudownych wakacjiszczęściapociechy z dzieci i wnukówpunktualnych pociągówświętego spokojujachtużadnych troskpowodzenia u płci przeciwnejwysokich lotówrześkich porankówpomyślnościtrafnych decyzjiintuicji w interesachprezentów od losudużego łóżkapękatego portfelaszerokiej drogimiłego szefajasności umysłuniebanalnych wyzwańmiłych snówpewności siebiewielkiej fortunywielu uśmiechówbogatego wujkabłyskotliwych ripostromantycznych wieczorówudanych łowówpasjonującej pracyszansy na sukcesdużo słodyczypozycji lideraszampańskiej zabawymocnego dachu nad głowąsamych pozytywnych wibracjipełni życiawielu niezapomnianych chwildużo słońcaolimpijskiej kondycjipomyślnościjak najmniej zmartwieńwyjścia z każdej sytuacjiuwielbienia u podwładnychpasma sukcesówniezmiennie zielonego światłaczystego niebastu lat życiakońskiego zdrowiasławypokaźnego kontamanny z niebawysokich wygranychciągle nowych rekordówniskich kosztówbezpiecznych lądowańwielu ciekawych znajomościwygranych przetargówsumiennych dłużnikówtaaaakiej rybynajwyższego miejsca na podiumdobrego fryzjeraradosnych świątserca jak dzwonpewnej rękikomfortowych warunkówprzyjemnych doznańwielu wzruszeńmocnej głowypowodzeniaotrzymania najwyższych odznaczeńosiągnięcia wyznaczonych celówpełnego sejfuszczęścia w kartachsprzyjającej pogodydobrych zbiorówkolorowych chwiltwórczego podejścia do pracypołamania pióragóry pieniędzysamych słonecznych dniuroku osobistegomnóstwa prezentówudanych negocjacjiserdecznych przyjaciółgrzecznych dzieciudanych wakacjimiejsca w Księdze Rekordów Guinessawiększości w parlamenciemiłego wypoczynkuwesołego towarzystwadobrego apetytuszczęśliwej podróżyzłotej jesienipoczucia humoruanielskiej cierpliwości przy czytaniu tych życzeń:-p

reklama
witam dziewczyny
wczoraj zadzylam sie tylko przywiotac.
melduje ze obie jestesmy chore, mala ma czerowne gardlo i mega katar.
a ja jak siewczoraj okazalo mam zapalenie oskrzeli.
kurujemy sie w domku.

Do góry