reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

a moja spokojnie pospi do 6, pozniej sie bedzie krecic ale z lozka wyjdzie tak kolo 8.
jezeli spi w dzien to idzie spac max 21 ale wtedy spi do 9 rano.
a o 6 to jakbym miala wstac to by bylo ciezko...

reklama
Tafojka zainstaluj sobie łapkę na owady przy łóżku ;-):-D:-D:-D - w ramach zwalczania porannych natrętów ;-):-p:laugh2:.

Dobry wieczor :-) i po niedzieli,dzisiaj bylismy kupic dla D.ubior na bal,oczywiscie sie poklucilismy w sklepie:crazy:,aale to ja mialam racje:eek:i musial przepraszac:-Dmlody spi,bo zakupy go wymeczyly.i wogule to ja tez ide sie polozyc;-)do jutra:-)

i ja z wieczorka się witam

dzionek cięzki ale ta jest jak człowienie idzie do pracy:-) mój mały szkodnik jest bardzo uciązliwy...mam nadzieję ze to charakterystyczne dla wieku i wyrosnie bo inaczej wpędzi mnie do grobu;-)
na maxa mu organizowalam dzionek łaćznie z piechtą do kościółka gdzie on nie szedł tylko biegł ---myśle sobie lepsze spanie będzie miłał--- okazuje się ze guzik prawda;-) poł godzinki i płacz:sorry: no ale później jeszcze odwiedziny u babc i daliśmy radę do wieczorka:tak:
pozdrawiam tymczasem

reklama
P. znów się wziął za pracę, więc i ja odpaliłam kompa :-)

Wieczór upływa milutko. Oglądam Bonda (jeeezzzuuu jakie to durne) i powili szykuję się do snu. Chcę jeszcze troszkę wytrzymać, żeby jemu przykro nie było, że ja śpię a on pracuje :-)

hana - tak to już przecież jest, że jak byśmy chciały by nasze dzieci poszły spać to one w najlepsze szaleją, a gdy jest nam to bez różnicy (bo np jesteśmy wypoczęte) to one by pół dnia przespały :-)
Moja Olina dzisiaj mnie zdziwiła, bo zjadła śniadanko tak o 10 a o 11 poszła lulać i ją sama o 14-tej obudziłam :-)

Do góry