reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
chwile mnie nie bylo a tu tyle do rpzeczytania, az milo:)
Nict witam ponownie i ciesze sie ze cos pozytywnego zaczyna sie dziec. wiesz czasem warto posluchac innych i popatrzec na sprawe z innego punktu widzenia:)

Phantas dosc dlugo pisalas tego posta ale wazne ze napisalas wkoncu do konca:)
a z tym remontem waznze zeby facet dotrzymal tego kolejnego terminu

Grzaniec pyyyysssszzzzznyyyy. P. pojechał po jedzonko. Ja oglądam zabójczą broń :sorry: a co tam :-) wiem że stare, ale dobre :-) ach - a do tego zajadam pistacje :-):-) - taki łasuszek ze mnie :-)

Widzę, że dwoje "Poznaniaków" się dobrało ;-)

NickPain - fajnie, że powoli idzie u Was do przodu - oby tak dalej.

A jak tam rocznica???

P. właśnie przyjechał. papa

Witam,

i co pomachaliście sobie ???

Ja w poznaniu byłam raz w 2007 roku w maju i powiem wam, że wydawało mi się, że po Warszawie się beznadziejnie jeździ :-p - no to w zeszłym roku zmieniłam zdanie ;-).
Byłam na konferencji 25 km od Poznania a że wtedy popsuła nam się rączka od wózka (a jedyny serwis w Poznaniu) to postanowiliśmy pojechać do Poznania i kupić nową rączkę. Rany to na jakimś zadupiu było, ulice tylko na planach z netu :eek:. Normalnie już w części z normalnymi ulicami nie mogliśmy nazw ulic znaleźć a jak wjechaliśmy w te domki jednorodzinne (zresztą nowe osiedla) to już kompletne dno, okazało się, że ulica w którą powinniśmy skręcić wg mapy to było coś ala ścieżka między krzakami :baffled:. 2 razy to przegapiliśmy szukając skrętu :happy:.

Więc mam bardzo miłe wspomnienia z Poznania, ale konferencja była fajna, tylko nam się Krystian rozchorował na niej :-( :nerd:. To była ostatnia konferencja na którą zabrałam chłopaków, później już zostawali w domu.

nickpain cieszę się, że do przodu idzie ;-).

no i tyle widzielismy phantas ;)

Ollka mam rozumieć, że Oliweczka śpi?;-)
Najstarsze przyjechało od matki, ale jeszcze bryka;-)
Trzeba zaraz wygonić łobuza do spania :-p;-)

Tafojka Oliweczka zasnela po 18, aja bylam an malym drineczku i poplotkowac z kuzynka kal wrocila od meza ze szpitala.
moglam sobie wyjsc an chwile bo tatat wrocil do domku, w sumie to przywiozl ja ze szpitala bo to kawalek od nas.

a mloda po zabawie z moim bratem padla ze zmeczenia:)

oj jezeli chodzi o dzieci to ma super podejscie:))
a Oli po prostu za nim szaleje, a teraz strasznie zwraca nie sibie uwage bo jest troszke zazdrosna o Majke;))

cala droge do domku musialam ja zabawaic zeby nie zasnela, dobrze ze juz na ulicach sa dekoracje swiateczne:)

reklama
I ona Ci tak pośpi do rana, czy będziesz mieć pobudkę o 6 ;-)
Ja gdy się budzę przed 7 jestem nieprzytomna i najlepiej nie podchodź wtedy, ale niestety mam w łóżku pewnego osobnika, kóry właśnie rano lubi mnie zaczepiać :sorry:;-);-);-)

Moi coś się teraz budzą popłakują, nie wiem co się dzieje...

Fiodor już w łóżku...Uff, już sama :-)

Do góry