reklama
Inka, jeśli chcesz kupic komplet na prezent, to osobiście polecam Ci Nino. Testowane na mojej córce Prana była już co najmniej kilka razy i kolory nadal są żywe Sama wiem, jak to jest z tym pytaniem się ekspedientki radę. Mój mąż jest handlowcem i sama wiem, jakie kity nieraz wciska swoim klientom
[FONT=Tahoma, sans-serif]Hehe, no ładnie Ja się nie mogę jakoś wybrać do sklepu, a czasu coraz mniej. Jeśli materiał jest dobry albo zły jakościowo to czuć to w dotyku i żadna ekspedientka mi nie wmówi wtedy, że jest inaczej Dlatego chcę obejrzeć sobie te komplety na żywo.[/FONT]
mamaszymona
Początkująca w BB
Dziękuję za wszystkie wypowiedzi. Przekonałyście mnie dziewczyny do tej pościeli Jak będę mieć chwilę, to rozejrzę się za tym kompletem Nino w sklepie.
mamaszymona
Początkująca w BB
No i dzisiaj udało mi się wygospodarować dłuższą chwilę i wyskoczyć do sklepu z artykułami dziecięcymi i już jestem posiadaczką zestawu pościeli Nino. Na razie mogę tylko tyle powiedzieć, że pościel ta jest bardzo przyjemna w dotyku, zobaczymy jak mojemu dziecku będzie się pod nią spało. Mam nadzieję, że położy to kres naszym problemom z odkrywaniem się w nocy.
Nie mogę nigdzie znaleźć, pod jaką pościelą spał wcześniej twój synek, mamaszymona? Jeśli się odkrywał, to pewnie z domieszką jakiegoś sztucznego tworzywa. Teraz nie ma opcji, żeby coś mu przeszkadzało, ta pościel jest w 100% z bawełny, będzie przepuszczać powietrze, mały się nie spoci, a co za tym idzie, nie odkopie. Zdaj relacje, jak przebiegła noc. Tym bardziej, że znów się ochłodziło. Dobrze, jeśli prześpi spokojnie całą noc przykryty
Dodomisia
Zaciekawiona BB
Moja Aga jak była mała to strasznie sie wierciiła w nocy ,kołdra spadał a ona budziła sie z płaczem ze zimno.Więc do 2 górnych rogow poszewki doszyłam sznurówki i przywiązywałam do łożeczka i spała cała noc przykryta.A w lato spi pod zwykły kocem,a nieraz nawet nago pod prześcieradłem...
ola652
Mamusia Adrianka!
no nie do końca tak wygląda schemat, ja mam pościel, prześcieradło piżamki i wszystko w ogóle z bawełny a mały się i tak rozkopuje, wierci się i tyle tak już ma nawet w nocy gdzieś biegnie.eśli się odkrywał, to pewnie z domieszką jakiegoś sztucznego tworzywa. Teraz nie ma opcji, żeby coś mu przeszkadzało, ta pościel jest w 100% z bawełny, będzie przepuszczać powietrze, mały się nie spoci, a co za tym idzie, nie odkopie.
Gorący chłopak z niegono nie do końca tak wygląda schemat, ja mam pościel, prześcieradło piżamki i wszystko w ogóle z bawełny a mały się i tak rozkopuje, wierci się i tyle tak już ma nawet w nocy gdzieś biegnie.
Ja ostatnio wybrałam się na rajd po sklepach, żeby na żywo zobaczyć pościele, o których piszecie. Najbardziej mi się podoba Nino i Ferreti, ale pomiędzy obiema firmami jest dość spora różnica cenowa, mimo że jakościowo chyba się nie różnią za bardzo. Ostatnio muszę pilnować swojego budżetu, więc chyba też się zdecyduję na Nino
reklama
mamakubusia85
Fanka BB :)
I racja Brunkowa Mama, jak sie dziecko odkrywa, to znaczy, ze mu jest za goraco i ubranie go w cieplejsza pizamke gwarantuje, ze juz dziecka pod koldra na pewno nie zobaczymy. Zreszta lepiej, kiedy jest mu chlodniej i sie hartuje, niz kiedy sie poci. Najlepsza temperatura pomieszczenia, w którym sie spi to 16-18 stopni, pod kolderka ok. 28. Biorac pod uwagę fakt, ze mamy lato, to nie dziwne, ze kolderka to wrog. Lepiej przykryc dziecko lekkim polarowym kocykiem, moj Kubus kolderki nie znosi, spi w koszulce z krotkim rekawkiem i krotkich spodenkach, a pod kocykiem spi cala noc spokojnie.