reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

co z sexowaniem się??

Ja najpierw musiałabym mieć czas,żeby się odprężyć anie na szybko i żywcem nie ma kiedy:no:

reklama
Ja bardzo bym już chciała się poprzytulać, ale Maciek twardo mówi, że mamy poczekać do wizyty u gina, bo nie chce by coś mi się stało :szok: ;-) A wizytę mam dopiero 7 marca :-( Ile to jeszcze czasu - cały miesiąc :szok: Ja to chyba uschnę z pragnienia :tak:

Skakanka ........... A może by tak zapakować dzieciaczki i wysłac na spacer z babcią czy dziadkiem :confused: :baffled: byłby czas i na relaks i na coś więcej ;-)

Monika ....... w końcu położnice jesteśmy ;-)

Ja jestem 4 tygodnie po porodzie i zastanawiam się, czy moglibyśmy sobie pozwolić na bara bara bez stosunku. Tzn chodzi o orgazm, czy lepiej jeszcze z tym poczekać???????? :eek:

Skakanka ........... A może by tak zapakować dzieciaczki i wysłac na spacer z babcią czy dziadkiem :confused: :baffled: byłby czas i na relaks i na coś więcej ;-)

Mariaola to wtedy najpierw pójdę spać;-);-)piramida potrzeb:-D;-)
Lorien nie widzę przeciwskazań:-D;-)

dziewczyny, a ja jeszcze ciągle mam jakies tram plamienia:baffled: nie jest to żywoczerwona krew, ale nie jest tez czysto:eek: i tak czekam z sexem na to, az skończy sie to plamienie. a maż dwa razy dziennie pyta czy już można:laugh2:

Ja mam tak samo. Połozna stwierdzila, ze to za kare, za 9 miesięcy bez okresu..

ja już też bym coś może pokombinowała w łóżkowym kierunku, ale już nie jestem taki chojrak jak sześć lat temu:dry: poza tym Krzychu też wprawdzie chodzi i wzdycha jak parowóz, ale trzyma się ode mnie z daleka:szok: :-D ambitnie założył, że da radę te sześć tygodni i jak narazie tej wersjii sie trzyma:nerd:

reklama
Ja też jeszcze plamię a już minął miesiąc i może się na 6tyg nie skończyć jak przy Natalce, 6tyg to taki termin książkowy a jedne krócej a drugie dłużej plamią..

Do góry