reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

co z dalekimi wyjazdami wakacyjnymi?

reklama
Tez sie zgadzam z dziewczynami, jezeli lekarz nie widzi przeciwwskazan, to mozna smialo ruszac, w koncu chodzi o to zebysmy sie relaksowaly i wypoczywaly. A swoja droga przez dluzszy czas pracowalam w turystyce i wierzcie mi nie z takimi brzuszkami kobiety potrafily latac na wakacje. Ja tez mam nadzieje wybrac sie na wakacje za miesiac, tyle ze w druga strone do Polski :)

Tak, tak Misia... Hiszpania... jestem zakochana bez pamięci... ;)

Rozmawiałam z moim Szczęściem - stwierdzilismy, że jednak teraz wybierzemy się nad polskie morze, które i tak nam dobrze zrobi :) No i jeszcze nam pieniązki zostaną ;) hi, hi, hi A Hiszpania nie ucieknie :) ole! :)

Myślę, że podjęliście Antares właściwą decyzję. Do Hiszpani to jednak wyprawa, gdyby coś było nie tak to różnie może to za granicą wyglądać - generalnie spore ryzyko. A pobyt nad pięknym Bałtykiem na pewno cudownie na ciebie wpłynie. Bawcie się dobrze.

Wyjazd dopiero w sierpniu :) ale też sie cieszę, czesto jeżdzimy do Sopotu, uwielbiam tam być o każdej porze roku :) no i na tarczycę dobrze mi jod zrobi :)

hehe, widze, ze prawie wszyscy wybieraja sierpien na wyjazdy:)my tez planujemy wypoczynek nad Bałtykiem w sierpniu:)hehe, jeszcze sie spotkamy, to dopiero wesolo bedzie:)

A my juz po Bałtyku ::) Było świetnie, polecam. I dzidzi chyba służyło bo brzunio mi tam urósł, że aż strach. Miłego wypoczynku

reklama
hehe, my będziemy chyba troszke wczesniej, chociaz sama jeszcze nie wiem. zobaczymy jak to bedzie:))

buziaki dla fasolinek:*

Do góry