reklama
Tez sie zgadzam z dziewczynami, jezeli lekarz nie widzi przeciwwskazan, to mozna smialo ruszac, w koncu chodzi o to zebysmy sie relaksowaly i wypoczywaly. A swoja droga przez dluzszy czas pracowalam w turystyce i wierzcie mi nie z takimi brzuszkami kobiety potrafily latac na wakacje. Ja tez mam nadzieje wybrac sie na wakacje za miesiac, tyle ze w druga strone do Polski
Tak, tak Misia... Hiszpania... jestem zakochana bez pamięci...
Rozmawiałam z moim Szczęściem - stwierdzilismy, że jednak teraz wybierzemy się nad polskie morze, które i tak nam dobrze zrobi No i jeszcze nam pieniązki zostaną hi, hi, hi A Hiszpania nie ucieknie ole!
Rozmawiałam z moim Szczęściem - stwierdzilismy, że jednak teraz wybierzemy się nad polskie morze, które i tak nam dobrze zrobi No i jeszcze nam pieniązki zostaną hi, hi, hi A Hiszpania nie ucieknie ole!
pytia
Fanka BB :)
Myślę, że podjęliście Antares właściwą decyzję. Do Hiszpani to jednak wyprawa, gdyby coś było nie tak to różnie może to za granicą wyglądać - generalnie spore ryzyko. A pobyt nad pięknym Bałtykiem na pewno cudownie na ciebie wpłynie. Bawcie się dobrze.
P
Pauletta
Gość
hehe, widze, ze prawie wszyscy wybieraja sierpien na wyjazdymy tez planujemy wypoczynek nad Bałtykiem w sierpniuhehe, jeszcze sie spotkamy, to dopiero wesolo bedzie
reklama
P
Pauletta
Gość
hehe, my będziemy chyba troszke wczesniej, chociaz sama jeszcze nie wiem. zobaczymy jak to bedzie)
buziaki dla fasolinek:*
buziaki dla fasolinek:*
Podziel się: