reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

co z dalekimi wyjazdami wakacyjnymi?

My już niestety po pobycie nad morzem, ale naprawde świetnie mi to zrobiło. Trafiliśmy na cudną pogodę i urocze, spokojne miejsce. Bałam się podróży (jechaliśmy pociągiem), ale wszystko było ok.

reklama
ja też ja też ;) wybieramy sie w sobotę na 3tyg do Izraela. Właśnie zaczeliśmy 13-ty tyg ciązy. Trochę się obawiam jak zniose lot i wysokie temperatury na miejscu, ale mam nadzieję na cudowne wakacje. :laugh:

yoanna to miłego wypoczynku i dbaj o siebie i o dzidzię. A z upałami to pewnie bedzie problem :mad:

Faktycznie z upałami będziesz miała problem. W Hajfie jest przecież ciągle prawie 40 stopni. Ja bym się już teraz nie wybrała. W końcu męczę się już nawet tutaj :) Uważaj na siebie i na maluszka !!

dziękuje KARPLA bedziemy na siebie dmuchać :Dpozdrawiam gorąco
o EG 16 dzięki też trochę sie obawiam narazie warszwskie upaly dobrze znosze wię myśle że damy rade, nie będzie zadnych wariactw, ale mam nadzieje odpocząć

Juz postanowione, jedziemy nad polskie morze do miejscowości ROWY k. Ustki na tydzień w termnie 7-15 sierpnia :D :D :D ale się cieszę!!! :p

:)
Mmmm....Ustka....27. 07.2003 przy pieknym zachodzie słońca, na pięknej plaży oświadczył mi sie mój Najdroższy...Wyjazd był super.Bardzo fajna okolica.Chyba trzeba będzie,choć w skrócie, to powtórzyć.
Miłego leniuchowania nad morzem.

reklama
A ja juz tak marze o wizycie w Krakowie, nie moge sie juz doczekac, mam tylko nadzieje, ze pod koniec sierpnia bedzie odrobine chlodniej :laugh:

Do góry