reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

co z dalekimi wyjazdami wakacyjnymi?

czołek Ewako :) czołem czołem :) a nie mówiłam, ze zasłuzyłąś na pogode? te dwa deszczowe dni to pewnie za jakies małe fochy ;)

a problem wózka rozwiazał sie sam - Hiszapnie załatwili na miejscu wiec nie musimy taszczyc swojego :)

reklama
Ewako welcome back.

Antares no to będziesz mogła zabrać te 15 kilo kosmetyków ;D

A my w czwartek w Bieszczady :laugh: :laugh: :laugh:

Karola a jak długo bedziesz w moich stronach ;),bo ja w tym tygodniu
mam dos duzo zajec ale w nastepnym chetnie bym sie z Toba spotkała
oczywiscie jesli znajdziesz czas i bedziesz miała ochote

reklama
Aneta plan jest od czwartku do niedzieli, ale coś mi sie mąż anginowo rozklada, więc zobaczymy.
Ale jak będę to też bym bardzo chciała Aneta :laugh:

Do góry