reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

co z dalekimi wyjazdami wakacyjnymi?

reklama
Misia musisz trafić - ja jadę 6 sierpnia więc musowo musi być. Aczkolwiek modlę się żeby podczas podróży było chłodno bo nie wiem jak dam radę 5 godzin w autokarze bez klimatyzacji :( a niestety tam gdzie jadę na mazury tylko takim mogę jechać. :(

Fajnie macie z tymi wyjazdami dziewczyny. Mnie szwagierka zaprosiła do Krakowa, ale lekarz absolutnie mi zabronił takiej wyprawy :( Powiedział, że dystans prawie 800 km to ni dla mnie ani dla mojej dzidzi, więc na razie korzystam z tego co mam, czyli domku z ogródkiem u siostry i bliskości Bałtyku :laugh: i już mi troche weselej, bo naprawdę bardzo chciałam jechać, ale cóż nie chcę się narażać

Yoanna25 - szerokiej drogi - wszystko będzie ok. Ja też w sobotę wyjeżdzam na 3 tygodnie - co prawda nie tak daleko - no ale też obawaim się upałów. ;) ale będzie dobrze - musi być.

Dziewczynki to miłego odpoczynku. Aga26ka to dobrze, że chociaż masz morze w pobiłzu - korzystaj bo to podobno zdrowe dla dzidzi. (woda, a nie słoneczko)

Pozazdrościć. My chyba zrezygnujemy z Bieszczad w tym roku :mad: bo coś pogoda nie za bardzo. Już w zeszłym roku byliśmy w trakcie deszczu - i troszkę niebezpiecznie.

Rybka, misia_q i wszystkie mamusie, ktore teraz wyjezdzaja na wakacje. Bawcie sie dobrze, odpoczywajcie i wracajcie do nas szybciutko wypoczete i z nowymi wrazeniami.

reklama
:laugh: wszystkim brzuchatkom życzę cudownych wakacji :) :) :) To pierwsze wakacje z dzieckiem przecież ;) więc wypoczywajcie mamusie pięknie :laugh: POZDRAWIAM(Y) WAS :laugh:

Do góry