reklama
dytek
Fanka BB :)
Antares77 pisze:ino, ze my do Hiszpanii.
Ups, haha... nie doczytałam ;D. Ale faktycznie we wrzesniu powinno tam być juz troche chłodniej, czyli jak mega upały u nas ;D. Ale wciąż od morza chłodniej (jeżeli chodzi o plażowanie)
Karolla pisze:Antares spoko lecicie samolotem czy autobusem? mY w pażdzierniku do Turcji : :
Gdyby nie było bezposredniego lotu nie zdecydowałabym sie w tym roku - jak ostatnio leciałam to prawie 3 h do Barcelony + 6 h do Alicante pociągiem to stnowczo zbyt męczące dla dorosłego nie mówiąc o Tosi.... a tak - prosto do Alicante samolocikiem - za 1350 zł dla naszej trójki w dwie strony masakra
A Wy Karolla na własną ręke czy wycieczka zorganizowana?
Antrates, Karolla, Goga ale macie fajnie z tymi dalekimi wojażami ,
mój mąż się śmieje bo jego brat jedzie na road trip po Europie i na Gibraltar,
a my do Grzybowa koło Kołobrzegu ;Dl
Ale i tak się cieszy, bo jest dumny że jedziemy w trójkę
mój mąż się śmieje bo jego brat jedzie na road trip po Europie i na Gibraltar,
a my do Grzybowa koło Kołobrzegu ;Dl
Ale i tak się cieszy, bo jest dumny że jedziemy w trójkę
Kachna321bum
A nam rodzice zaproponowali 11-15 sierpnia we Władysławowie. Niby głupio z rodzicami, ale oni by dziecko rozpieszczali a my byśmy imprezowali. I niedrogo 45 zeta z wyżywieniem za dobę od osoby, 3 min na piechotę od morza.Rodzce już tam byli i mówią, że fajnie. Tylko Piotrek by musiał wziąć kilka dni wolnego, co oznacza, że potem by zasuwał 3 dni po 16-18 godzin pod rząd dzień przerwy i od nowa BUUUU... Nie wiadomo czy się zdecydujemy
reklama
Kachna321bum
No i dupa, mama właśnie zadzwoniła, że już nic z tego bo teraz ojcu nie pasuje termin....
Morze we wrześniu nadrobimy, Piotrek planuje zmienić pracę, bo zmą się tam mniej zarabia niż latem, to w międzyczasie coś można pokombinować
Morze we wrześniu nadrobimy, Piotrek planuje zmienić pracę, bo zmą się tam mniej zarabia niż latem, to w międzyczasie coś można pokombinować
Podziel się: