reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co wolicie?

Pysia29d

Fanka BB :)
Wolicie kłaść dziecko o 21 lub po 21 i wstawać o 9 rano czy kłaść o 20 ,wstawać o 6 ale od 20 leżeć do góry pupą i nic nie robić?Wolicie się wyspać czy mieć czas wieczorem?

reklama
Wolicie kłaść dziecko o 21 lub po 21 i wstawać o 9 rano czy kłaść o 20 ,wstawać o 6 ale od 20 leżeć do góry pupą i nic nie robić?Wolicie się wyspać czy mieć czas wieczorem?

Pysia, no Ty jak już coś napiszesz to naprawdę :-D:-D:-D

Mam dziecko w wieku Twojego i chodzi spać ok 21 a wstaje o 6 rano więc ani sie nie wysypiam ani nie leżę i nic nie robię

moja Nadia dopoki miala popoludniowa drzemke to chodzila spac ok 21 i wstawala 7,po 7. Teraz jak sama zrezaygnowala z popoludniowego spania,to idzie spac juz ok 8 i wlasnie wstaje o 6,ale za nic w swiecie jej nie przytrzymam do 21.bo jak soi godzinke od ok 11 do 12 to do wieczora jest juz senna.

Nasza chodzi spac 19-20 a wstaje roznie miedzy 6-8. ja pracuje na wieczornej zmianie, takze nie mam wolnego wieczorem, ale za to wysypiam sie rano, bo maz wstaje do corki. A niedlugo wogole spac nie bede bo bedzie synus :-D

Julka chodzi spać o 20 i do 21 już zaśnie, bez względu na to czy ma w dzień drzemkę do 17 czy nie. No i bez różnicy o której zaśnie to i tak wstaje między 6-7 od wielu miesięcy. A mi w to graj, ponieważ jak pracowałam to i tak wstawałam ok 6 żeby zrobić obiad i wyszykować się do pracy, więc miałam dodatkowy czas do spędzania z córcią. Teraz wolałabym pospać, ale organizm się przyzwyczaił więc nie da się dłużej pospać, no i trzeba się do przedszkola szykować.

Ostatnia edycja:
u mnie synuś chodzi spać 19:30-20 i teraz wstaje o 7 bo mlodsze wybudza - a ma jeszcze w ciagu dnia drzemkę albo godzinną albo 2-3 godzinną.

Wolałabym aby moje dziecko chodziło spać po 21 i spało do 8 rano albo i dłużej.
A jest odwrotnie, wytrzymuje tylko do 19 i od mies. wstajemy o 6;30 zgrozo !!!

Justys, moze mu przejdzie ;-) Moja w tamtym roku też miała taki moment- 5 rano o_O o_O pobudka.
Teraz śpi od ok 20.30 do 8.30, mi jest z tym wygodnie bo mam chwilę wieczorem, a wstaję i tak o 5 do pracy, więc mi wsio ryba, do której maluch śpi, ja i tak się nie wysypiam :-D

reklama
Justys i tak dobrze masz, moj zasypia 20-21 a wstaje 5.30, malo kiedy uda sie do 6 w tym w nocy wstaje raz a w dzien ma jedna drzemke max 2 godz ale jjuz przywyklam bo od zawsze tak rano wstawal:sorry:

Do góry