reklama
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Wolicie kłaść dziecko o 21 lub po 21 i wstawać o 9 rano czy kłaść o 20 ,wstawać o 6 ale od 20 leżeć do góry pupą i nic nie robić?Wolicie się wyspać czy mieć czas wieczorem?
Pysia, no Ty jak już coś napiszesz to naprawdę
Mam dziecko w wieku Twojego i chodzi spać ok 21 a wstaje o 6 rano więc ani sie nie wysypiam ani nie leżę i nic nie robię
barbara84
Aktywna w BB
Moja Agatka chodzi spać koło 20.30 a wstaje 7.40-8.00.
Tak więc mam trochę wolnego wieczorem i mogę sobie pozwolić pospać do prawie 8 rano:-);-).
Tak więc mam trochę wolnego wieczorem i mogę sobie pozwolić pospać do prawie 8 rano:-);-).
moja Nadia dopoki miala popoludniowa drzemke to chodzila spac ok 21 i wstawala 7,po 7. Teraz jak sama zrezaygnowala z popoludniowego spania,to idzie spac juz ok 8 i wlasnie wstaje o 6,ale za nic w swiecie jej nie przytrzymam do 21.bo jak soi godzinke od ok 11 do 12 to do wieczora jest juz senna.
Basia_one
Multimama ;)
Nasza chodzi spac 19-20 a wstaje roznie miedzy 6-8. ja pracuje na wieczornej zmianie, takze nie mam wolnego wieczorem, ale za to wysypiam sie rano, bo maz wstaje do corki. A niedlugo wogole spac nie bede bo bedzie synus
beata26
szczęśliwa mamusia :)
Julka chodzi spać o 20 i do 21 już zaśnie, bez względu na to czy ma w dzień drzemkę do 17 czy nie. No i bez różnicy o której zaśnie to i tak wstaje między 6-7 od wielu miesięcy. A mi w to graj, ponieważ jak pracowałam to i tak wstawałam ok 6 żeby zrobić obiad i wyszykować się do pracy, więc miałam dodatkowy czas do spędzania z córcią. Teraz wolałabym pospać, ale organizm się przyzwyczaił więc nie da się dłużej pospać, no i trzeba się do przedszkola szykować.
Ostatnia edycja:
R
RiSiA
Gość
u mnie synuś chodzi spać 19:30-20 i teraz wstaje o 7 bo mlodsze wybudza - a ma jeszcze w ciagu dnia drzemkę albo godzinną albo 2-3 godzinną.
vampiria
Fanka BB :)
Justys, moze mu przejdzie ;-) Moja w tamtym roku też miała taki moment- 5 rano pobudka.
Teraz śpi od ok 20.30 do 8.30, mi jest z tym wygodnie bo mam chwilę wieczorem, a wstaję i tak o 5 do pracy, więc mi wsio ryba, do której maluch śpi, ja i tak się nie wysypiam
Teraz śpi od ok 20.30 do 8.30, mi jest z tym wygodnie bo mam chwilę wieczorem, a wstaję i tak o 5 do pracy, więc mi wsio ryba, do której maluch śpi, ja i tak się nie wysypiam
reklama