reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Co szkodzi faskolkom??

a my wlasnie rzucilismy, tzn juz miesiac temu, w koncu jak sie uda to chcemy miec zdrowe dziecko, a podobno palenie powoduje w jakims stopniu problemy z zajsciem w ciaze :/

reklama
Ja slyszalam zeby pic kawke w takim wypadku :) tzn by mezczyzna ja pil :) to powoduje ze sa szybsze i bardziej ruchliwe:)

mezus pije duzo kawki to bedzie pil jeszcze wiecej,bede mu caly czas robic i bedzie taki energiczy,hi,hi,hi,ok uciekam z forum bo nigdy nie przestane klikac papatki

Axxa a najlepiej jest by pil ja mniej wiecej 30 min przed przytulankami :) wtedy to dopiero sa szybkie:) ;D

Kamilka tak jak radzilam Maxin ograniczylam palenie :) mezulek wydzielil mi na dzis 5 papierosow!!jak na razie wypalilam 2 i z mocnych przeszlam na mentolki :)

Ja tez sie ciesze :) choc najgorzej jest po jedzeniu...ale mezulek mnie pilnuje i pomaga :) nie pali w mieszkanku i wogole przy mnie!Jakbym nie wiedziala o tym ze powinnam stopniowo ograniczac to pewnie juz wogole bym nie palila :)

reklama
Do góry