reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Co szkodzi faskolkom??

reklama
no wiecie dziewczyny,ze moze sie powstrzymacie i na forum razniej rzucac,przynajmniej moralnie mozecie sie wspierac,a to wazne,zastanawialyscie sie czy jak bedziecie przebywac w towarzystwie ktore pali nie bedzi wam trudniej,bedzie was ciaglo?

Mnie napewno ciaglo by jakby ktos palil ale juz z mezem zadecydowalismy ze jak ktos do nas przyjdzie i bedzie chcial palic to na balkon!!tak samo jak my gdzies bedziemy to tak by przy nas nie palono!!tzn przy mnie i dzidzi!!

I dobrze myslisz,ja terz nie chcial bym aby przy mnie palono,dlatego dalam mezowi czas 4 miesiace,aby rzucil,ale cos nie widze tego miesiac mu zostal,a wydaje mi sie ze pali wiecej,oj ciezko bedzie,ale wierze ,ze moze jak bedzie malenstwo to sie ograniczy :( :( :(

Ja go nie zmuszam by nie palil...bo nawet niezbyt chce przestac!Ale wiem ze nie pozwoli by mi smierdzialo czy przeszkadzalo!to taki maly kompromis!

My z mężem nigdy nie paliliśmy. Więc problem z rzucaniem mamy z głowy. Jeżeli natomiast przychodzą do nas goście to i tak nie pozwalamy w domu palić. Podajemy popielniczkę i sio na balkon. Gorzej pewnie będzie zimą - pewnie wtedy będą stać przy oknie balkonowym. A jak będzie dzidzia to nakaz ten będziemy już bezwzględnie wobec nich stosować, o czym już poinformowaliśmy tych co nas odwiedzają i popalają sobie :)

reklama
Do góry