reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
Madziolina, Truskawka, Kkasiulka - cieszę się z Waszych dobrych wieści :)
Pauladabro - ja w terminie, ale to była planowana cc. Drugie też w terminie, dzień po :) poród rozpoczął się sam.
Bogunia - pomodlę się za Twoje Maleństwo. Trzeba wierzyć, że będzie dobrze. Główka do góry!

Julka, ja CC ze względu na poprzednie CC będę miała, u nas lekarze nie zalezacą porodu SN po CC zresztą ja nawet nie chciałabym ryzykować.

Ja po wizycie :) Z małym wszystko ok, waży ok. 2100g, jest główką do dołu i nie ma nic niepokojącego czy też wskazującego, żeby gdzieś się pchał na świat ;) i całe szczęście! A, i póki co brak przeciwskazań do porodu sn... :)
Niestety dalej problem z nerkami, mam skierowanie do urologa, ale nie wiem czy uda się dostać przed rozwiązaniem :(

Ja już po wizycie. Mała się nie odwróciła i waży 2800. Cesarka wstępnie 23 w dzień ojca [emoji5] tak ja wybrałam jutro mam przypomnieć jej smsem termin cc. Chciała wcześniej mi dać termin. Szczerze powiem że dziwnie się czuję z myślą że to ja dyktuje kiedy ma przyjść na świat a nie natura. Szkoda mi dziecka bo tam mu dobrze i zawsze to ono dyktowało kiedy już ma dość brzucha. Eh widzę że masło maślane wyszło z tego mojego postu. [emoji57]

Aga kazda z nas by wolala zeby dziecko zdecydowalo ale nie zawsze sie da wiec nie ma co sie zalamywac ;) bedzie dobrze i juz niedlugo bedziesz miec malenstwo obok :)

reklama
Aga- ciesz się, że masz termin :) zawsze to już psychicznie wiesz na co się nastawić tzn. co do dnia. Ja jak sn to siedzę jak na bombie :)

Lizzy- będzie ok a co ma z nerkami dzidziuś???

Do góry