madziolina_p
Fanka BB :)
Ja synka rowni w terminDziewczyny które maja juz dzieci, czy pierwsze dziecko urodzilyscie po terminie?
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja synka rowni w terminDziewczyny które maja juz dzieci, czy pierwsze dziecko urodzilyscie po terminie?
nie, w 37 tygodniu, ale to nie ma znaczenia czy pierwsze trzecie czy 11. To wszystko to tylko statystyczne brednie które mogą się źle skończyć. Pierwszą rodziłam 25 minut i w tym czasie przyjechała kobietka która miała rodzić piąte. Wpuścili ją na IP jak ja juz miałam kartę wypełnianą ( a trwa to średnio 30 minut do godziny.. autentyk) i mnie przesuneli bo ja pierworódka i to potrwa a ona kolejne..prosiłam by dali mi chociaż się położyć na boku takie już miałam skurcze. W końcu z łaski się mną zajęli. Ja za chwilkę miałam córkę na rękach a ta kobietka po 12 h bóli w końcu wylądowała na stole na swoim pierwszym cc..Dziewczyny które maja juz dzieci, czy pierwsze dziecko urodzilyscie po terminie?
witaj Biapl fajnei Cię czasami "zobaczyć"Kian urodził sie dokładnie 21 dni przed terminem,czyli 3 tygodnie wczesniej,to był 37-my tydzien i teraz liczę na wcześniejszy poród...Mała wazy 2300,leci 34-ty tydzien,jesli sie urodzi wczesniej jak jej brat to od dzis dokładnie miesiąc,czyli powinna sie urodzić 3 lipca...Kian miał przy porodzie obwód główki 37,5 cm...
kazda z Was dostała skierowanie na hiv? mój mi powiedział ze jak chce to sama mogę sobie zrobić
Toż to zaraz rodzisz. Szok.kiedy na 100% będziesz znała termin cc?To moj bąbelek po nowych pomiarach ma ponad 35 cm obwód głowki, 5 tygodni do przodu . Waga 3200.
Lekarz mówi, że chłopcy mają takie głowki i nie ma się czym martwić, a dodatkowo siedzi sobie ułożony miednicowo, a podobno wtedy pomiar głowy jest troche zawyżony, pomierzyła komory i coś tam jeszcze w głowce, wszystko gra.
Dziwne, że twoj lekarz panikuje, a mój mowi ze to calkowicie normalne.
A u ciebie to bedzie chlopiec czy dziewczynka ?
Najprawdopodobniej u mnie rozwiązanie nastąpi przez cc 19 czerwca.
Ulozenie miednicowe i dodatkowo obwiazal sie pepowina.
16 dni do porodu nie moge sie doczekac
Nie, dwa tygodnie przed terminemDziewczyny które maja juz dzieci, czy pierwsze dziecko urodzilyscie po terminie?