reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

A jak już o wadze to położna w szkole rodzenia zawsze mówi, która mama urodziła już i ostatnio jedna laska urodziła dziecko 5200... no szok! Ale to na pewno nie sn, ale sam fakt jak jej musiało być ciężko, bo gdzie tam wody i reszta...

Niedawno w siemianowicach śląskich kobieta urodzila dziecko sn 5700- głośna sprawa to była.

Fazerkamm duży twój synek :)
Moja ma dopiero 1600.

reklama
mehle, na pewno będzie lepiej. Paradoksalnie trzymanie takiej diety na zdrowie może wyjść, bo trzeba się pilnować. Ja miałam tylko podejrzenie cukrzycy, ale między badaniami właśnie trzymałam się diety jakbym cukrzyce miała i nie powiem na dobre mi wyszło :)

Tak wracając do wagi dziecka to koleżance wymierzyli 4,5kg więc zrobili jej cc ze względu na suże dzieciątko, a mały miał... 3700... była bardzo zła, bo nie chciała cc, także jednak sporo lekarze mogą się przy usg pomylić...

To prawda z tą wagą, wymiarami, liczeniem ruchów - osiwieć można!!!!

PannaMigotka, Truskawka, kciuki za pomyślne wieści!
Asiak - gratuluję dobrych wieści!
Mehle, to już niedługo! Powodzenia!!
Iwona35 - ja robiłam na początku ciąży, razem z pierwszą morfologią itd.

Mi ostatnio usg nie robił, ma zrobić 13 czerwca. Pobrał wymaz na GBS, wszystko pozamykane.

reklama
Do góry