reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
Dziewczyny, myślę, że jeśli byłoby się czym marwtić (jeśli chodzi o rozmiary główka/brzuszek) to lekarze by wam powiedzieli.

Nie wiem jak ktoś mógł wpaść na tak głupi pomysł i coś takiego wrzucać do internetu..
Na tym punkcie jestem akurat przewrazliwiona, takie zboczenie zawodowe..

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dziś po wizycie następna 16.06. bo bliżej końca...Więc mały waży 2748g( +/-) czyli nie za duży nie za mały :yes:. dostałam ostatnie skierowanie na badania....czyli hiv,morfologia i mocz. Na wizycie pobrała mi posiew, który zaniosłam do laboratorium. Wód w mia mały może jeszcze rosnąć. Na szczęście obrzęki też nie za duże...Więc rośniemy i czekamy co dalej. Szyjka w normie i na razie do porodu się nie szykuje.

Ja dziś po wizycie następna 16.06. bo bliżej końca...Więc mały waży 2748g( +/-) czyli nie za duży nie za mały :yes:. dostałam ostatnie skierowanie na badania....czyli hiv,morfologia i mocz. Na wizycie pobrała mi posiew, który zaniosłam do laboratorium. Wód w mia mały może jeszcze rosnąć. Na szczęście obrzęki też nie za duże...Więc rośniemy i czekamy co dalej. Szyjka w normie i na razie do porodu się nie szykuje.
no ja miałam wizytę tydzień temu i szyjki już nie było, tak skrócona.
Badanie ba baktriologii juz robiłam i wsio ok
Następną wiztyę mam 22 czerwca a to będzie 37 tydzień:)

reklama
Do góry