prawda wszystko sie moze okazaca koniec końców okaże się,że ktoś się rąbnął o kg i będą tacy przeciętni, albo później zwolnią z rośnięciem
reklama
Kaskaw
Fanka BB :)
Mój syn miał się Urodzić 3700, byłam wystraszona jak nie wiem że go nie przecisne, a urodził się 2900..
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
No to porzadnie sie rabnal.Mój syn miał się Urodzić 3700, byłam wystraszona jak nie wiem że go nie przecisne, a urodził się 2900..
napewno glupi zart bo ogolnie znalazlam zdjecie z 2014 roku rodzic roku niby ale ogolnie masakra nie wiem jak tak mozna postepowac...Matko, to miał być głupi żart? Bo mnie jakoś nie śmieszy..
Kaskaw
Fanka BB :)
Nie wiem jak ktoś mógł wpaść na tak głupi pomysł i coś takiego wrzucać do internetu..
Na tym punkcie jestem akurat przewrazliwiona, takie zboczenie zawodowe..
Na tym punkcie jestem akurat przewrazliwiona, takie zboczenie zawodowe..
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Flammie, mój gin wysłał mnie z tą dużą główką do poradni patologii ciąży. Ogólnie był dość zaniepokojony i mi też się udzieliło.
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dziś po wizycie następna 16.06. bo bliżej końca...Więc mały waży 2748g( +/-) czyli nie za duży nie za mały . dostałam ostatnie skierowanie na badania....czyli hiv,morfologia i mocz. Na wizycie pobrała mi posiew, który zaniosłam do laboratorium. Wód w mia mały może jeszcze rosnąć. Na szczęście obrzęki też nie za duże...Więc rośniemy i czekamy co dalej. Szyjka w normie i na razie do porodu się nie szykuje.
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
no ja miałam wizytę tydzień temu i szyjki już nie było, tak skrócona.Ja dziś po wizycie następna 16.06. bo bliżej końca...Więc mały waży 2748g( +/-) czyli nie za duży nie za mały . dostałam ostatnie skierowanie na badania....czyli hiv,morfologia i mocz. Na wizycie pobrała mi posiew, który zaniosłam do laboratorium. Wód w mia mały może jeszcze rosnąć. Na szczęście obrzęki też nie za duże...Więc rośniemy i czekamy co dalej. Szyjka w normie i na razie do porodu się nie szykuje.
Badanie ba baktriologii juz robiłam i wsio ok
Następną wiztyę mam 22 czerwca a to będzie 37 tydzień
reklama
truskawka.s
Zaciekawiona BB
Flammie, mój gin wysłał mnie z tą dużą główką do poradni patologii ciąży. Ogólnie był dość zaniepokojony i mi też się udzieliło.
To jaki obwód głowki ma twoja dzidzia?
U mnie 5 tyg do przodu wiec wieksza a moja dr nic nawet nie skomentowala tego wyniku,