reklama
niestety czyjes glupie zarty poprostu mnie az zatkalo jak to zobaczylam w necieco to kuźwa jest?????
w ramach żartu to ja bym zadzwoniła na policję..taka ze mnie żartownisia w temacie dzieci..napewno glupi zart bo ogolnie znalazlam zdjecie z 2014 roku rodzic roku niby ale ogolnie masakra nie wiem jak tak mozna postepowac...
tak ale okazalo sie ze to zdjecie jest z neta z 2014 roku i nic nie moga zrobic ;/w ramach żartu to ja bym zadzwoniła na policję..taka ze mnie żartownisia w temacie dzieci..
Kaskaw
Fanka BB :)
A wypadałoby właśnie idiote nauczyć rozumu z takimi zartami.. Zdziwiony by był jakby mu policja zapukala do mieszkania i od razu by jemu humor się pogorszył.w ramach żartu to ja bym zadzwoniła na policję..taka ze mnie żartownisia w temacie dzieci..
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
fazerkamm
Asiak_826 super ze wszystko ok
Dziewczyny przepraszam ale usunelam tamto zdjecie co wkleila Sylwia_d wydaje mi się ono bardzo nie na miejscu....
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny przepraszam ale usunelam tamto zdjecie co wkleila Sylwia_d wydaje mi się ono bardzo nie na miejscu....
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Needi
Dobre wieści. GratulujęJa dziś po wizycie następna 16.06. bo bliżej końca...Więc mały waży 2748g( +/-) czyli nie za duży nie za mały . dostałam ostatnie skierowanie na badania....czyli hiv,morfologia i mocz. Na wizycie pobrała mi posiew, który zaniosłam do laboratorium. Wód w mia mały może jeszcze rosnąć. Na szczęście obrzęki też nie za duże...Więc rośniemy i czekamy co dalej. Szyjka w normie i na razie do porodu się nie szykuje.
mehle
Gratuluję udanych wizyt! Po wagach naszych pociech widać najlepiej jak blisko finału już jesteśmy.
Wczoraj w tej poradni diabetologicznej stwierdzono u mnie cukrzycę ciążową i zlecono odpowiednią dietę. Muszę zjadać regularne posiłki a po trzech głównych mierzyć sobie cukier glukometrem. No i na czczo (wynik z dziś: 91). Na razie trochę mnie to wszystko przytłacza ale myślę że z czasem będzie coraz lepiej.
Miłego dnia
Wczoraj w tej poradni diabetologicznej stwierdzono u mnie cukrzycę ciążową i zlecono odpowiednią dietę. Muszę zjadać regularne posiłki a po trzech głównych mierzyć sobie cukier glukometrem. No i na czczo (wynik z dziś: 91). Na razie trochę mnie to wszystko przytłacza ale myślę że z czasem będzie coraz lepiej.
Miłego dnia
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
To jaki obwód głowki ma twoja dzidzia?
U mnie 5 tyg do przodu wiec wieksza a moja dr nic nawet nie skomentowala tego wyniku,
W 30+3 miał BPD 85 (34+4) i HC 297 (32+6)
W 33+3 BPD 91 (36+6) i HC 331 (37+6)
reklama
gutka
Dasz radę! na początku wymaga to trochę ważenia produktów i sprawdzania, ile możesz zjeść, ale potem się przyzwyczaić:-)Gratuluję udanych wizyt! Po wagach naszych pociech widać najlepiej jak blisko finału już jesteśmy.
Miłego dnia