reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
witam .
Streszczenie wizyty nr 1.

Dzidzia podobno kolo 3kg bo co ze sprzętem miał i tak policzył . L4 do końca ciąży mam . A szyjka podobno skrócona i rozwarcie na opuszke. Wizyta za 3 tygodnie gbs pobrał . Zobaczyny co prywatny powie ;)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
gwiazda ja na opuszkę mam prawie od początku i nikt się tym nie przejął, nawet jak byłam dwukrotnie w szpitalu:) prócz magnezu nic nie mam, a szyjkę mam miękką od lutego i prócz obserwacji ruchów żadnych zaleceń:) możemy sobie tak ejszcze pochodzić ohohoho :)

Badanie na HIV od dłuższego czasu jest obowiązkowe i lekarz powinien dać skierowanie
no własnie weszłam na stronkę gdzie są wytyczne PTG i HIV niestety jest badaniem zalecanym a nie obowiązkowym.. ale z tego co widze mało jest obowiązkowych, nawet jak się okazuje to toxoplazmoza i HCV są w grupie zalecanych jedynie, więc to wszystko zależy od lekarza.
Sprawdziłam bo mój to własnie raczej z tych nadwrazliwych i raczej dotąd miałam skierowania na wszystko i dziwiła mnie ta cisza jesli chodzi o hIV

Gwiazda dobre wieści ! głowa do góry -ja rozwarcie na 2 palce miałam przy bliźniakach 1,5 mca...i nie urodziłam ...tj poród nie rozpoczał się ....

Kamcia taki maly wielkolud z Niego ;)

Nie, nie swiruje aplikacja.. skasowalam bo mnie az slabo się robilo patrząc na te zdjecie i nie chcialam Was narazac na ogladanie tego....

Lizzy moj lekarz mowi ze na Jego sprzęcie 100-200g moze byc różnicy ale zazwyczaj trafia w punkt wiec gdybam co by tu robic zeby urodzic za te dwa tygodnie ;) tez bardzo cc nie chce.

Iwona35 ja tez na początku robilam na hiv, teraz juz nie musze ;)

Gwiazda_237 czekamy na dalsza relacje :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry