reklama
gwiazda ja na opuszkę mam prawie od początku i nikt się tym nie przejął, nawet jak byłam dwukrotnie w szpitalu prócz magnezu nic nie mam, a szyjkę mam miękką od lutego i prócz obserwacji ruchów żadnych zaleceń możemy sobie tak ejszcze pochodzić ohohohowitam .
Streszczenie wizyty nr 1.
Dzidzia podobno kolo 3kg bo co ze sprzętem miał i tak policzył . L4 do końca ciąży mam . A szyjka podobno skrócona i rozwarcie na opuszke. Wizyta za 3 tygodnie gbs pobrał . Zobaczyny co prywatny powie
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
no własnie weszłam na stronkę gdzie są wytyczne PTG i HIV niestety jest badaniem zalecanym a nie obowiązkowym.. ale z tego co widze mało jest obowiązkowych, nawet jak się okazuje to toxoplazmoza i HCV są w grupie zalecanych jedynie, więc to wszystko zależy od lekarza.Badanie na HIV od dłuższego czasu jest obowiązkowe i lekarz powinien dać skierowanie
Sprawdziłam bo mój to własnie raczej z tych nadwrazliwych i raczej dotąd miałam skierowania na wszystko i dziwiła mnie ta cisza jesli chodzi o hIV
Gwiazda_237
Fanka BB :)
Iwona wiem wiem ze na opuszke ti mało i nie panikuje ale bardzo szybko zaczęła mi się szyjka skraca wiec jeszcze dwa do 3 tygodni i będę szczęśliwa
fazerkamm
Fanka BB :)
Kamcia taki maly wielkolud z Niego
Nie, nie swiruje aplikacja.. skasowalam bo mnie az slabo się robilo patrząc na te zdjecie i nie chcialam Was narazac na ogladanie tego....
Lizzy moj lekarz mowi ze na Jego sprzęcie 100-200g moze byc różnicy ale zazwyczaj trafia w punkt wiec gdybam co by tu robic zeby urodzic za te dwa tygodnie tez bardzo cc nie chce.
Iwona35 ja tez na początku robilam na hiv, teraz juz nie musze
Gwiazda_237 czekamy na dalsza relacje
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie, nie swiruje aplikacja.. skasowalam bo mnie az slabo się robilo patrząc na te zdjecie i nie chcialam Was narazac na ogladanie tego....
Lizzy moj lekarz mowi ze na Jego sprzęcie 100-200g moze byc różnicy ale zazwyczaj trafia w punkt wiec gdybam co by tu robic zeby urodzic za te dwa tygodnie tez bardzo cc nie chce.
Iwona35 ja tez na początku robilam na hiv, teraz juz nie musze
Gwiazda_237 czekamy na dalsza relacje
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Wow 3850 jej duża dzidziaBylam na usg na szczescie mala sie przekrecila ale waga juz 3850 g