reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

Lizzy byl duzy ale nie az tak ;) 3700g urodzil pierworodny i lekarz w szoku ze dalam rade Go przecisnac... bo ja mala i waska jestem.
Szczerze to jestem przerazona waga Mateuszka.
Wydaje mi sie ze lekarz będzie proponowal wywolanie boli wczesniej zebym dala rade urodzic bo jak dojde do 40tc to na bank Go nie urodze a wtedy cc a tego baaardzo nie chce.

Madziolina_p az ciekawa jestem ile Twoja bedzie miala :) daj koniecznie znac!

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj zdecydowałaś się na Mateusza? Gdzieś mi to umknęło. Jakbym miała synka to też byłby Mateusz.

reklama
Fazerka super że wszystko dobrze :) i faktycznie Mateuszek już spory :) ja ważyłam 4100 jak się urodziłam SN to myślę że nie będzie tak źle z dużymi dziećmi :)

A jak już o wadze to położna w szkole rodzenia zawsze mówi, która mama urodziła już i ostatnio jedna laska urodziła dziecko 5200... no szok! Ale to na pewno nie sn, ale sam fakt jak jej musiało być ciężko, bo gdzie tam wody i reszta...

reklama
Fazerka super że wszystko dobrze :) i faktycznie Mateuszek już spory :) ja ważyłam 4100 jak się urodziłam SN to myślę że nie będzie tak źle z dużymi dziećmi :)

To wszystko zalezy od predyspozycji matki, szerokosc kosci biodrowych, wzrost itp. Ja jestem waska i niska takze 4kg dziecko po prostu nie przejdzie między kośćmi. Maksia (niecałe 3700g) bylo mo bardzo ciezko urodzic, w sumie to cud ze dalam rade Go urodzic. Jak donosze Mateusza do końca to będzie miał sporo ponad 4kg :(

Dziekuje dziewczyny ze mile slowa i kciukasy to naprawde duzo dla mnie znaczy ze ktos mi/nam kobicuje :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry