reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
Jestem po wczorajszej wizycie. Niestety wyniki krzywej cukrowej nie są prawidłowe (za wysokie) i jutro jadę do poradni diabetologicznej. Martwię się bo miałam to badanie z glukozą tak późno robione... Jestem już przecież w 34 tygodniu... :(

Moja malutka waży 1959 gram.
Tak nie martw się. U mnie kazali tylko stosować dietę a i tak wieczorem pozwalam sobie na słodkości i jak niedużo too cukier w normie

Dzień przed badaniem nie jadłam nic słodkiego. Nie bardzo pamiętam co tego dnia jadłam ale wieczorem zjadłam tylko kanapkę. No nic, zobaczymy co powiedzą jutro w tej poradni.
Jeszcze raz dziękuję dziewczyny! :*

Mehle,nie martw się,mnie zalecili tylko lekką dietę nic pozatym tak jak Needi pozwolę sobie na lody czy cos słodkiego,a cukier mam dobry ;-)

Ojej, Fazerka, faktycznie wielkoludek ;) starszy też taki duży był? Dobrze, że wszystko ok :) 2-3tygodnie? Aaaa jak to brzmi!

Lizzy byl duzy ale nie az tak ;) 3700g urodzil pierworodny i lekarz w szoku ze dalam rade Go przecisnac... bo ja mala i waska jestem.
Szczerze to jestem przerazona waga Mateuszka.
Wydaje mi sie ze lekarz będzie proponowal wywolanie boli wczesniej zebym dala rade urodzic bo jak dojde do 40tc to na bank Go nie urodze a wtedy cc a tego baaardzo nie chce.

Madziolina_p az ciekawa jestem ile Twoja bedzie miala :) daj koniecznie znac!

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja po wizycie :) dziekuje bardzo za trzymanie kciukow! Pomogly :) :) synus jednak glowka w dol. Przeplywy, serducho, tetno prawidlowe. Maly wielkolud ma 2900g takze za jakieś dwa/trzy tygodnie moge się juz rozpakowywac. Maly z usg starszych o 3tygodnie czyli wychodzi jakbym byla w 37tc.

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję. Niepotrzebnie się martwiłaś. Mały nie taki mały. Martynka tyle miała jak ją urodziłam;)

Do góry