wlasnie jadlas slodkie wczesniej ? u mnie mowia zeby 2 dni przed nic slodkiego nie jescmehle mam głupie pytanie ale co jadłas dzień wcześniej ?
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Needi
Fanka BB :)
Tak nie martw się. U mnie kazali tylko stosować dietę a i tak wieczorem pozwalam sobie na słodkości i jak niedużo too cukier w normieJestem po wczorajszej wizycie. Niestety wyniki krzywej cukrowej nie są prawidłowe (za wysokie) i jutro jadę do poradni diabetologicznej. Martwię się bo miałam to badanie z glukozą tak późno robione... Jestem już przecież w 34 tygodniu...
Moja malutka waży 1959 gram.
fazerkamm
Mehle cukier tragicznie podniesiony nie jest, wiec i moim zdaniem lekka diete Ci zaleca, będzie dobrze.
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
fazerkamm
Ja po wizycie dziekuje bardzo za trzymanie kciukow! Pomogly synus jednak glowka w dol. Przeplywy, serducho, tetno prawidlowe. Maly wielkolud ma 2900g takze za jakieś dwa/trzy tygodnie moge się juz rozpakowywac. Maly z usg starszych o 3tygodnie czyli wychodzi jakbym byla w 37tc.
madziolina_p
Fazerka to chyba Twoj przebija jednak moja, bo moha z usg starsza o ok 2 tyg ale ide w pt na to 3 wazne usg i dokladnie pomierzy. Najwazniejsze ze wszystko oki
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
fazerkamm
Lizzy byl duzy ale nie az tak 3700g urodzil pierworodny i lekarz w szoku ze dalam rade Go przecisnac... bo ja mala i waska jestem.
Szczerze to jestem przerazona waga Mateuszka.
Wydaje mi sie ze lekarz będzie proponowal wywolanie boli wczesniej zebym dala rade urodzic bo jak dojde do 40tc to na bank Go nie urodze a wtedy cc a tego baaardzo nie chce.
Madziolina_p az ciekawa jestem ile Twoja bedzie miala daj koniecznie znac!
Szczerze to jestem przerazona waga Mateuszka.
Wydaje mi sie ze lekarz będzie proponowal wywolanie boli wczesniej zebym dala rade urodzic bo jak dojde do 40tc to na bank Go nie urodze a wtedy cc a tego baaardzo nie chce.
Madziolina_p az ciekawa jestem ile Twoja bedzie miala daj koniecznie znac!
reklama
Needi
Gratuluję. Niepotrzebnie się martwiłaś. Mały nie taki mały. Martynka tyle miała jak ją urodziłamJa po wizycie dziekuje bardzo za trzymanie kciukow! Pomogly synus jednak glowka w dol. Przeplywy, serducho, tetno prawidlowe. Maly wielkolud ma 2900g takze za jakieś dwa/trzy tygodnie moge się juz rozpakowywac. Maly z usg starszych o 3tygodnie czyli wychodzi jakbym byla w 37tc.