reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
Ja w zasadzie niewiem ile moj wazy bo 2razy bylam u innych lekarzy i wskazywali okolo 300_400 gram wiecej niz moj lekarz wiec srednio mu wierze :p zobaczymy ile mu teraz pokaze :)

Gutka ja po zelazie nie man zaparc w ogole czego i Tobie zycze.

Iwona35 oby nie!
Tak czy siak wydaje mo sie ze za te dwa tygodnie lekarz mi zaproponuje wywolanie porodu zebym mogla sn rodzic i tak mysle i gdybam co zrobić jak mi to zaproponuje.

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Iwona35 ta pani sama chciała rodzic SN . Pierwszy syn 5200 a drugi 5750 bez nacinania bez niczego .Xhcieli cc a ona ze urodzi ;) I ordynator był nawet zdziwiony

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój po wczorajszym usg ok. 2300. Niestety główka nadal większa o 4 tygodnie :( Bardzo mnie to martwi. Na patologii nie zrobią rezonansu, bo pani obsługująca na urlopie. W innym szpitalu w czerwcu rezonans nieczynny. Jedynie zapisali mnie na patologii na kolejne usg, które pewnie niewiele wniesie :( Wszystko inne jest w porządku i lekarz nie bardzo wie dlaczego tak jest.

reklama
Mój po wczorajszym usg ok. 2300. Niestety główka nadal większa o 4 tygodnie :( Bardzo mnie to martwi. Na patologii nie zrobią rezonansu, bo pani obsługująca na urlopie. W innym szpitalu w czerwcu rezonans nieczynny. Jedynie zapisali mnie na patologii na kolejne usg, które pewnie niewiele wniesie :( Wszystko inne jest w porządku i lekarz nie bardzo wie dlaczego tak jest.

Mój synek w 31 tygodniu tez miał pomiar BPD prawie 5 tygodni do przodu, ale moja dr mówiła ze tak może być, dzieci różnie rosną. Na kolejnym usg w 34 tygodniu BDP było już tylko 3 tyg do przodu.

Do góry