reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
Ja w zasadzie niewiem ile moj wazy bo 2razy bylam u innych lekarzy i wskazywali okolo 300_400 gram wiecej niz moj lekarz wiec srednio mu wierze :p zobaczymy ile mu teraz pokaze :)

Gutka ja po zelazie nie man zaparc w ogole czego i Tobie zycze.

Iwona35 oby nie!
Tak czy siak wydaje mo sie ze za te dwa tygodnie lekarz mi zaproponuje wywolanie porodu zebym mogla sn rodzic i tak mysle i gdybam co zrobić jak mi to zaproponuje.

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Iwona35 ta pani sama chciała rodzic SN . Pierwszy syn 5200 a drugi 5750 bez nacinania bez niczego .Xhcieli cc a ona ze urodzi ;) I ordynator był nawet zdziwiony

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój po wczorajszym usg ok. 2300. Niestety główka nadal większa o 4 tygodnie :( Bardzo mnie to martwi. Na patologii nie zrobią rezonansu, bo pani obsługująca na urlopie. W innym szpitalu w czerwcu rezonans nieczynny. Jedynie zapisali mnie na patologii na kolejne usg, które pewnie niewiele wniesie :( Wszystko inne jest w porządku i lekarz nie bardzo wie dlaczego tak jest.

reklama
Mój po wczorajszym usg ok. 2300. Niestety główka nadal większa o 4 tygodnie :( Bardzo mnie to martwi. Na patologii nie zrobią rezonansu, bo pani obsługująca na urlopie. W innym szpitalu w czerwcu rezonans nieczynny. Jedynie zapisali mnie na patologii na kolejne usg, które pewnie niewiele wniesie :( Wszystko inne jest w porządku i lekarz nie bardzo wie dlaczego tak jest.

Mój synek w 31 tygodniu tez miał pomiar BPD prawie 5 tygodni do przodu, ale moja dr mówiła ze tak może być, dzieci różnie rosną. Na kolejnym usg w 34 tygodniu BDP było już tylko 3 tyg do przodu.

Do góry