reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
mamy bardzo podobnie,ja się tym nie martwię bo ja byłam malutka jak się urodziłam o czasie 2800 bodajże,więc jaka mama taka córcia a będzie nam łątwiej urodzić;-)chociaż myślę że po połowie lipca dobiją spokojnie do 3000;-)
Ja miałam 3200, no oby przybrał jeszcze ;)
Brzuch też mały tylko ja ogromna jestem
emoji5.png
A ja tak patrząc po Waszych to raczej mam większy niż mniejszy :p No ale mój maluch się meeega wierci i rozpycha, to pewnie rozepchał sobie miejscówę :p

Dzięki dziewczyny za pocieszenie, że są też mniejsze dzieciaczki :) Bo jak już po 2kg pisałyście, a mój ledwo 1,5 przekroczył to się martwiłam, chociaż lekarka nic nie wspomniała wczoraj, żeby coś nie tak było...

Dziś miałam wizyte u położnej. Rozmiar brucha oczywiście powyżej przeciętnej, ale w normie. Wymacała, że mały ma główkę na dole :) Wszystko ok.
Poza tym wyjaśniła jak to będzie z cesarką u mnie - ucieszyłam się, że mąż będze mógł być obecny. Dowiedziałam się też, co potrzebuje do szpitala i wygląda na to, że niewiele, bo szpital zapewnia to, co potrzebne.

reklama
Dziś miałam wizyte u położnej. Rozmiar brucha oczywiście powyżej przeciętnej, ale w normie. Wymacała, że mały ma główkę na dole :) Wszystko ok.
Poza tym wyjaśniła jak to będzie z cesarką u mnie - ucieszyłam się, że mąż będze mógł być obecny. Dowiedziałam się też, co potrzebuje do szpitala i wygląda na to, że niewiele, bo szpital zapewnia to, co potrzebne.
Ile zostaniesz w szpitalu po cc?

Do góry