iwonaimaja
Fanka BB :)
U mnie mała wczoraj 1600 a tydzień temu 1540 i znów się zastanawiam czemu tak mało przabrała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spokojnie moje też malutkie. Szacowana waga urodzeniowa to 2.800. Ja ogólnie rodzę małe dzieci. Brzuch też mały tylko ja ogromna jestem [emoji5]To ja mam tylko takie maleństwo 1521g teraz?
Jak jest w normie to się nie martw. Bedzie Ci się lepiej rodziło a po porodzie szybko nadrobiTo ja mam tylko takie maleństwo 1521g teraz?
To ja mam tylko takie maleństwo 1521g teraz?
Ja miałam 3200, no oby przybrał jeszczemamy bardzo podobnie,ja się tym nie martwię bo ja byłam malutka jak się urodziłam o czasie 2800 bodajże,więc jaka mama taka córcia a będzie nam łątwiej urodzić;-)chociaż myślę że po połowie lipca dobiją spokojnie do 3000;-)
A ja tak patrząc po Waszych to raczej mam większy niż mniejszy No ale mój maluch się meeega wierci i rozpycha, to pewnie rozepchał sobie miejscówęBrzuch też mały tylko ja ogromna jestem
Malutka lapie sie w najnizszym pulapie poprostu bedzie malutka a usg to waga szacunkowa napewno bedzie dobrzeU mnie mała wczoraj 1600 a tydzień temu 1540 i znów się zastanawiam czemu tak mało przabrała
Ile zostaniesz w szpitalu po cc?Dziś miałam wizyte u położnej. Rozmiar brucha oczywiście powyżej przeciętnej, ale w normie. Wymacała, że mały ma główkę na dole Wszystko ok.
Poza tym wyjaśniła jak to będzie z cesarką u mnie - ucieszyłam się, że mąż będze mógł być obecny. Dowiedziałam się też, co potrzebuje do szpitala i wygląda na to, że niewiele, bo szpital zapewnia to, co potrzebne.