reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
U mnie w 30 tygodniu równym miał 1630 a a i tak był starszy o ponad tydzień, ale jak dla mnie to niech pomalutku rośnie co by mi nie wyskoczył z wagą ponad 4 kg do porodu :D

u mnie według om 31t 1dz 1520g,ale z usg 30 tydz więc może się okazać że ja będe jedną z ostatnich lipcowych mam;-)

Ale widze, ze u Doris i u Flammie podobnie, no usg moze oszukiwac o 300gram w dwie strony takze... Ale u mnie i dlugosc kosci udowej ma na 33 tydz to po mamie dlugie nozki chyba hehe

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie bodajze 1950g bylo w 30tc :) takze tez w czolowce[emoji14]jestem ciekawa czy duzo przybędzie przez ten maj (wizyta koniec miesiąca) mam nadzieje ze utyje dosc malo[emoji14]

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bede miala 31maja i wtedy mi lekarz powie czy moge zaczac sprzatac w domu i bardziej intensywne sie ruszac by urodzic jak najszybciej[emoji14] bo jak dojde do 40tc to zwyczajnie Go nie urodze.. :/ jak bedzie taki byczek ;)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To ja mam tylko takie maleństwo 1521g teraz? :(
mamy bardzo podobnie,ja się tym nie martwię bo ja byłam malutka jak się urodziłam o czasie 2800 bodajże,więc jaka mama taka córcia a będzie nam łątwiej urodzić;-)chociaż myślę że po połowie lipca dobiją spokojnie do 3000;-)

Do góry