reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
5 dni po Cc, ale długo! U nas wyganiaja do domu po 2 dniach, 5 lat temu jak miałam Cc to po trzech. Teraz pobyt się skrócił o dobę. Nie wiem jak to będzie, bo pp dwóch dobach jest ciężko jeszcze.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

dziewczynki czytam Wasze wagi maluszków to zaczynam się bac..mój ponad 2kg. Córki rodziły się 3200 i 3400 a tu zanosi się na więcej, wcale to nie jest dla mnei jakiś powód do dumy..Wiadomo,że najważniejsze żeby było zdrowe ale urodzić duże dziecko sn.. Jeszce podejrzewam, że po wywiadzie, jak się dowiedzą,że rodziłam tamte błyskawicznie to długo mogą się nie przejmowac moim ewentualnymi trudnościami przy porodzie naturalnym z tak duzym dzieckiem.. założą że dam radę ..

Iwona ja rozumiem pomimo że ja jeszcze nie rodziłam ale moja przyjaciółka rodziła dwójkę dzieci z wagą ponad 4 kg ile się biegną wycierpiala w trajcie i po porodzie. wiadomo że zdrowie maleństwa najważniejsze ale też mam nadzieje ze mój maluszek będzie z tych mniejszych. chociaż te pomiary to wiadomo ze maja błędne przeliczenia i nie oddają faktycznej wagi dziecka także nie ma się co martwić na zapas.

Iwona ja rozumiem pomimo że ja jeszcze nie rodziłam ale moja przyjaciółka rodziła dwójkę dzieci z wagą ponad 4 kg ile się biegną wycierpiala w trajcie i po porodzie. wiadomo że zdrowie maleństwa najważniejsze ale też mam nadzieje ze mój maluszek będzie z tych mniejszych. chociaż te pomiary to wiadomo ze maja błędne przeliczenia i nie oddają faktycznej wagi dziecka także nie ma się co martwić na zapas.
no tak ale myślę że max pól kg mogą sie pomylić a mi wyliczają 4500-4600, więc to i tak 4 będzie, dziś jak mi wagę powiedział to strach mnie oblecial.. jakbym wczesniejsze porody miała cięższe, dłuższe to może bym się tak nie przejmowała a tak to się boje, że mnei "oleją" bo szybko rodzę a tu tym razem .. mam jakieś dziwne przeczucia,, ale to może normalne u nas na "pół kroku" przed końcem..albo zaczyna mi odbijać:)

To u mnie waga jaka przewidują to 3800-3500. ciekawe. oby było bliżej 3 niż 4 :) najważniejsze żeby były zdrowe a my sobie z resztą jakos poradzimy :)

reklama
Do góry