reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

Needi, Iwonaimaja - super!!!!! :)
Iwona, to pij kochana wodę, pij :)
Taq - no właśnie, byle do przodu!

Ja się trochę martwię tymi ruchami moimi, są, owszem, 10 to już z rana zliczę, ale tak delikatnie, znaczy brzuch się rusza, ale wydaje mi się, że o wiele delikatniej niż chłopcy :/ Zresztą nie pamiętam, ale zawsze miałam schizy z tym związane, eh! Już nie mogę się doczekać wizyty, by zobaczyć co tam.

reklama
Lila spokojnie Kochana :) jak czujesz ruchy to jest wszystko dobrze. Dodam tylko ze ja przy Maksiu tez tak bardzo bardzo delikatnie czulam ruchy, tak delikatnie ze nawet brzuch mi sie nie ruszal.. orzez cale 9 miesięcy brzuch poruszyl mi sie raz! Teraz jest calkiem na odwrot takze co ciaza to jest inaczej :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Needi, Fazerkam - dziękuję :* Ja mówiłam nawet do Arka, że to może tylko ja schizuję, bo przecież u kogoś wcale mocniej się te dzieci nie muszą ruszać, tylko ja oczekuję nie wiem czego :/ Dziś się rozszalała więcej, chyba chciała pocieszyć schorowaną, zasmarkaną matkę :D

A mój Maluch dzisiaj cały dzień się rusza, serio... i też się zastanawiam czy to ok, bo przecież powinien też spać. No nic, może po prostu ma dzień szaleństw...

U mnie z ruchami też jest różnie. Ostatnio przez kilka dni mało czułam i delikatnie, a od wczoraj znowu mocno :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Ruszają się źle nie ruszają tez źle.

Dziewczyny. Maluszek w brzuchu ma swój rytm. Swój czas aktywności. Lepiej żeby się ruszal często niż za rzadko...

My w nocy śpimy a maluszek buszuje w brzuchu także ma swój czas na sen na zabawę...

Moje dziewczyny w ciągu dnia głupieja czasami mam wrażenie ze one w ogóle nie śpią. I w nocy tez potrafią mnie obudzić...

eiktkw7i1lgslap3.png

Ruszają się źle nie ruszają tez źle.

Dziewczyny. Maluszek w brzuchu ma swój rytm. Swój czas aktywności. Lepiej żeby się ruszal często niż za rzadko...

My w nocy śpimy a maluszek buszuje w brzuchu także ma swój czas na sen na zabawę...

Moje dziewczyny w ciągu dnia głupieja czasami mam wrażenie ze one w ogóle nie śpią. I w nocy tez potrafią mnie obudzić...

eiktkw7i1lgslap3.png
Prawda dziecko ma swój tok dnia czasami mniej się rusza czasami więcej tak jak już poza brzuszkiem raz śpi więcej raz non stop płacze i:)

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dokładnie Patuśka, każda dzidzia inaczej sie zachowuje, moj Mały raz sie wierci i kopie i rozpycha a raz delikatnie posmyra, puknie.

Rozmawiałam z kolezanka i powiedziała ze jak była w ciazy i zaczęła czytać i tym liczeniu ruchów to mowi ze wg tego co tam pisali to co drugi dzien oznaczał ze cos jest nie tak a teraz ma rocznego zdrowego silnego Synka i jest ok. Nie ma co przesadzać, gdyby w ogóle sie nie ruszał przez bardzo długi czas to faktycznie a tak to nie ma sie co stresować Dziewczyny [emoji2]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry