reklama
iwonaimaja, Needi - super wasze dzieciaczki rosną, dobrze że wszystko ok, oby tylko u Ciebie iwonaimaja poziom wód się wyrównał. Kiedy masz następną wizytę?
Ja też jestem po wizycie, szyjka się nie skraca , także pełnią szczęścia . Przetrwałam 29 tygodni bez skracajacej się szyjki . Teraz czekam na czwartek na usg, zobaczymy jak synek rośnie.
Ja też jestem po wizycie, szyjka się nie skraca , także pełnią szczęścia . Przetrwałam 29 tygodni bez skracajacej się szyjki . Teraz czekam na czwartek na usg, zobaczymy jak synek rośnie.
Needi
Fanka BB :)
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Patuska, oni liczą wagę wg pomiarów główki, brzuszka, kości udowej i kości ramiennej.
Taq...moja szyjka tez długa, w poprzedniej ciązy nie skróciła się aż do porodu (cc)
Taq...moja szyjka tez długa, w poprzedniej ciązy nie skróciła się aż do porodu (cc)
iwonaimaja
Needi no mam pić więcej wody
Następna wizyta 9 Maja
Moja lekarka mówiła że najważniejszy do obliczania wagi jest brzuch
Następna wizyta 9 Maja
Moja lekarka mówiła że najważniejszy do obliczania wagi jest brzuch
fazerkamm
Iwona35 mnie tez pytaja czy nie mam blizniakow[emoji14]albo mysle ze juz jestem w terminie i na dniach bede rodzic[emoji14]
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Zielona_stokrotka
Ja mam 3 rodzeństwa, nie wyobrażałam sobie mieć jedno dziecko (choć nikogo nie oceniam i nie namawiam), a cieszę się niezmiernie że mam dwie córeczki. Wspólnie się bawią, starsza pomaga w domu, młodsza też zaczyna mieć takie zapędy. I pisałam tu już o tym, ale bardzo bardzo chciałam mieć syna..... Nie mogłam przestać o tym myśleć, to była moja obsesja. A jak widziałam małe dziecko, niezależnie od płci, to myślałam sobie: jak to?? ja miałabym już nie być w ciąży?? niemożliwe!! No i udało się, jest ciąża, jest i chłopiec.....Mam nadzieje, że ktoś tam na górze nie pomyśli sobie, że już wyczerpałam swój limit szczęścia ;-)
Podpisałabym się pod każdym słowem, bardzo chcielibyśmy mieć więcej, ale... Nie śmiem nawet marzyć.
A kolejne in vitro byłoby dla mnie kolosalnym obciążeniem Ech.. :/
Doris, wymiary mogę Ci wrzucić, jak wrócę z targów, są świeże - ale ja mam maleństwo, więc moimi wynikami się nie kieruj
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Zielona, wrzucaj :-)
Zielona_stokrotka
Zaraz Ci cyknę
reklama
Zielona_stokrotka
Zielona, wrzucaj :-)
Proszę To jest świeżutkie badanie, sprzed kilku dni. Sama widzisz, że mam Maleństwo
Lekarz powiedział, że Maluszek ma drobny kościec, ale to pewnie "po malutkiej mamie".
Załączniki