reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

Doris oni mierza główkę i na podstawie tego chyba oblicza usg wagę. Tak mi się wydaje

eiktkw7i1lgslap3.png

reklama
iwonaimaja, Needi - super wasze dzieciaczki rosną, dobrze że wszystko ok, oby tylko u Ciebie iwonaimaja poziom wód się wyrównał. Kiedy masz następną wizytę?

Ja też jestem po wizycie, szyjka się nie skraca , także pełnią szczęścia . Przetrwałam 29 tygodni bez skracajacej się szyjki . Teraz czekam na czwartek na usg, zobaczymy jak synek rośnie.

Ja mam 3 rodzeństwa, nie wyobrażałam sobie mieć jedno dziecko (choć nikogo nie oceniam i nie namawiam), a cieszę się niezmiernie że mam dwie córeczki. Wspólnie się bawią, starsza pomaga w domu, młodsza też zaczyna mieć takie zapędy. I pisałam tu już o tym, ale bardzo bardzo chciałam mieć syna..... Nie mogłam przestać o tym myśleć, to była moja obsesja. A jak widziałam małe dziecko, niezależnie od płci, to myślałam sobie: jak to?? ja miałabym już nie być w ciąży?? niemożliwe!! No i udało się, jest ciąża, jest i chłopiec.....Mam nadzieje, że ktoś tam na górze nie pomyśli sobie, że już wyczerpałam swój limit szczęścia ;-)

Podpisałabym się pod każdym słowem, bardzo chcielibyśmy mieć więcej, ale... Nie śmiem nawet marzyć.
A kolejne in vitro byłoby dla mnie kolosalnym obciążeniem :( Ech.. :/

Doris, wymiary mogę Ci wrzucić, jak wrócę z targów, są świeże - ale ja mam maleństwo, więc moimi wynikami się nie kieruj :)

reklama
Do góry