reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
foto

Załączniki

• fff.jpg
    fff.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 92
Ale duże są Wasze dzieci! Super że na wizytach wszystko ok. :)

Ja też po wizycie. Mała nadal 10 dni młodsza, waży 974g więc przy Waszych skarbach to kruszynka. Ale rozwija się prawidłowo a to najwazniejsze. Z glukozą spróbuję jeszcze raz ale lekarz powiedział żebym się nie stresowała jak nie wytrwam. Więc jestem spokojniejsza.

Sylwia, 2 kg????? Szok! Chyba największa z naszych lipcowych Dzieciaczków! Gratulacje
Aga30+, Gratulacje, Twoja córa też spora!
Mój Olaf ważył w czwartek 1286g więc pewnie teraz ok 1400 może waży.

A jakie bierzecie witaminy? Bo czytałam, że mają wpływ na wagę dzieciaczków. Ja biorę Femibion Natal 2 Plus ale dopiero od tygodnia.

Doris, wczesniej bralam dunskie, nasze, a ze teraz mi sie skonczyly, to kupilam w Polsce Elevit Pronatal. Jedyna wada jest to, ze nie zawieraja jodu.
Oprocz tego, mam zelazo ( Chela ferr forte ), wapn i Omega Optima Pregna ( DHA ), a Maluszek i tak jest malusienki.

Twoj Synek to kawal chlopa! :D Moj jest malutenki, jak na swoj wiek.

31 tc a cora wzyla 3640g

O, rety!!! :D

reklama
Do góry