reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

:) Moja też w nocy potrafi dawać o sobie znać. Ale ogólnie jest delikatna, chociaż brzuchem pofaluje nie raz :) Dobrze się czyta o Waszych doświadczeniach :) Ja z Mikołajem też biegłam na ktg i było wsio ok. Ja tak w każdej ciąży mam z tym denerwowaniem, jeśli o ruchy chodzi, taki typ ze mnie :)

reklama
Już po wizycie. Mała waży 1645.50 g. Nadrobiła te 6 dni. Według pomiarów jest 6 dni starsza a była o tyle młodsza. To już 30 tc. Poniżej twarz dziecka widać okczy, usta
uploadfromtaptalk1461596239629.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1461596239629.jpg
    uploadfromtaptalk1461596239629.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 308
Sylwia, 2 kg????? Szok! Chyba największa z naszych lipcowych Dzieciaczków! Gratulacje
Aga30+, Gratulacje, Twoja córa też spora!
Mój Olaf ważył w czwartek 1286g więc pewnie teraz ok 1400 może waży.

A jakie bierzecie witaminy? Bo czytałam, że mają wpływ na wagę dzieciaczków. Ja biorę Femibion Natal 2 Plus ale dopiero od tygodnia.

reklama
Sylwia, 2 kg????? Szok! Chyba największa z naszych lipcowych Dzieciaczków! Gratulacje
Aga30+, Gratulacje, Twoja córa też spora!
Mój Olaf ważył w czwartek 1286g więc pewnie teraz ok 1400 może waży.

A jakie bierzecie witaminy? Bo czytałam, że mają wpływ na wagę dzieciaczków. Ja biorę Femibion Natal 2 Plus ale dopiero od tygodnia.
Mnie moze opieprzycie ale ja nie biore zadnych witamin ze wzgledu ze u mnie z corka z pierwszej ciazy byl problem i przezory ubezpieczony i nic nie lykam.

Do góry