reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

Hope gratuluję. Dziewczynki są słodkie [emoji9] u mojej coś z serduszkiem ale lekarz powiedział żeby się tym nie martwić bo do porodu śladu nie będzie bo to często u dzieci się zdarza. Hope duża dziewczynka, który masz tydzień? Ja się przyjęłam ze moja duża 390 g a tu wiekszy szkrabek.

reklama
Gratuluję wizyt! Dziewczyny nie przejmujcie się tymi pomiarami komor albo kosci nosowej. Ja w ogóle nie miałam takiego badania robionego teraz ani w pierwszej ciąży. Córka jest zdrowa wiec liczę ze synuś tez będzie :-) zwykle usg nie wskazywało żadnych nieprawidłowości...wiec myślę że będzie dobrze :-)

A co do wagi dziecka to mój dwa tyg. temu ważył 425g wiec dzisiaj tez juz pewnie ma ponad 500g albo nawet i więcej.

Olciakk trzymam kciuki ja tez mam 15.03 to bedzie połówkowe :-)

Na pewno wszystko bedzie dobrze z Twoja szyjka i łożyskiem :)
Ja sie mega boje czy z moim Dzidziusiem bedzie wszystko ok i pomiary w normach :-( zwariuje do tego czasu :-(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Hope gratuluję. Dziewczynki są słodkie [emoji9] u mojej coś z serduszkiem ale lekarz powiedział żeby się tym nie martwić bo do porodu śladu nie będzie bo to często u dzieci się zdarza. Hope duża dziewczynka, który masz tydzień? Ja się przyjęłam ze moja duża 390 g a tu wiekszy szkrabek.

Aga u mnie też jest do kontroli okolice koniuszka przegrody międzykomorowej, powiedział, żeby się nie przejmować, ale sprawdzić, bo robiłam w 18 tyg, więc serduszko malutkie. A u Ciebie co wyszło?

Następne prenatalne za 8 tyg.

reklama
Do góry