reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
dziewczyny byalm w piatek na USG, skonczony 16 tydzien i narazie Pani doktor widzi tam dziewczynke :)
takie mialam przeczuczucie, ciekawe czy sie sprawdzi. Za 4 tygodnie mam kolejne USG, tym razem w szpitalu i maja tam sprzed do USG jakiego w zyciu wczesniej nie widzialam wiec licze na to,ze juz mi potwierdza plec. Narazie ciesze sie ogromnie z mojej malej Haneczki :):)

Jestem po wizycie :) lekarz miał problem aby zmierzyć Hanię bo ta szalała ;) pięknie rośnie, serduszko pięknie bije :) moja mała dziewczynka.... już tak chcę ją utulić! U mnie wszystkie wyniki dobre, badanie ginekologiczne też nic nie wykazało :) I co ważne przytyłam 50 na liczniku :) mam nadzieję, że do wizyty u diabetologa jeszcze z pół kg będzie na plus :) i nie podniesie mi kaloryczności i nie będzie konieczna jeszcze insulina!
Jedynie te zmiany skórne, zapisałam się do dermatologa bo pojawiły się nowe plamki :(

Daria - u nas też Hania :) gratuluję :)

Aga- jak po wizycie?

Ostatnia edycja:
Jestem po będzie 3 córka. Mąż trochę zawiedziony. A mi przykro że nie dam mu syna. Eh bardzo się nastawił na syna i tak celowaliśmy mieliśmy nawet imię dla niego. Muszę się teraz oswoić z tą myślą.

Wysłane z mojego ASUS_T00J przy użyciu Tapatalka

Aga, gratulacje!!!!! Oswoisz się, zobaczysz. Mi gin 28 grudnia powiedział, że dziewczynka na 100%, 18 stycznia,że chłopiec na 100% i tak mi nawet napisał na opisie usg. Też byłam w szoku, bo przez te 3 tyg już zdążyłam się nastawić na 3 córkę, a tu nagle okazało się, że Antosi urósł pitolek :-). Ale już się przyzwyczaiłam, że będę miała małego chłopczyka.

edit, choć czekam na potwierdzenie na usg połówkowym 18 lutego :-)
A masz jakieś wymiary, CRL itd?

Aguś- najważniejsze to aby dzieciątko było zdrowe! przecież płci się nie wybiera... mąż musi zrozumieć, że to nie zależy od Ciebie i nie robisz tego na złość! powiedz mu, że Tobie jest przykro przez to jego zachowanie, i nie czuj się winna!

reklama
Do góry