reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
dziewczyny byalm w piatek na USG, skonczony 16 tydzien i narazie Pani doktor widzi tam dziewczynke :)
takie mialam przeczuczucie, ciekawe czy sie sprawdzi. Za 4 tygodnie mam kolejne USG, tym razem w szpitalu i maja tam sprzed do USG jakiego w zyciu wczesniej nie widzialam wiec licze na to,ze juz mi potwierdza plec. Narazie ciesze sie ogromnie z mojej malej Haneczki :):)

Jestem po wizycie :) lekarz miał problem aby zmierzyć Hanię bo ta szalała ;) pięknie rośnie, serduszko pięknie bije :) moja mała dziewczynka.... już tak chcę ją utulić! U mnie wszystkie wyniki dobre, badanie ginekologiczne też nic nie wykazało :) I co ważne przytyłam 50 na liczniku :) mam nadzieję, że do wizyty u diabetologa jeszcze z pół kg będzie na plus :) i nie podniesie mi kaloryczności i nie będzie konieczna jeszcze insulina!
Jedynie te zmiany skórne, zapisałam się do dermatologa bo pojawiły się nowe plamki :(

Daria - u nas też Hania :) gratuluję :)

Aga- jak po wizycie?

Ostatnia edycja:
Jestem po będzie 3 córka. Mąż trochę zawiedziony. A mi przykro że nie dam mu syna. Eh bardzo się nastawił na syna i tak celowaliśmy mieliśmy nawet imię dla niego. Muszę się teraz oswoić z tą myślą.

Wysłane z mojego ASUS_T00J przy użyciu Tapatalka

Aga, gratulacje!!!!! Oswoisz się, zobaczysz. Mi gin 28 grudnia powiedział, że dziewczynka na 100%, 18 stycznia,że chłopiec na 100% i tak mi nawet napisał na opisie usg. Też byłam w szoku, bo przez te 3 tyg już zdążyłam się nastawić na 3 córkę, a tu nagle okazało się, że Antosi urósł pitolek :-). Ale już się przyzwyczaiłam, że będę miała małego chłopczyka.

edit, choć czekam na potwierdzenie na usg połówkowym 18 lutego :-)
A masz jakieś wymiary, CRL itd?

Aguś- najważniejsze to aby dzieciątko było zdrowe! przecież płci się nie wybiera... mąż musi zrozumieć, że to nie zależy od Ciebie i nie robisz tego na złość! powiedz mu, że Tobie jest przykro przez to jego zachowanie, i nie czuj się winna!

reklama
Do góry