reklama
Dziwnyprzypadek
Fanka BB :)
No w sumie racje miał lekarz słyszy sie przypadkach, że kobieta naupowala ciuszki dla dziewczynki wozek itp a tu chłopczykNo lekarze zwykle zostawiają sobie furtkę, żeby potem.nikt nie miał pretensji. Ja na prenatalnych od lekarz usłyszałam,.że płeć określa się po porodzie, wcześniej można określić jedynie prawdopodobieństwo
MalinowaMarta
Kaśka, ja słyszałam, że z dziewczynki w chłopca raczej sie nie zmieni a przynajmniej mniejsze prawdopodobieństwo niż w druga stronę. Ale same ocenimy na sobie. Cieszysz się, że dziewczynka? Macie już dzieci?
malinowa, tak mamy coreczke w maju będzie miała 5 lat. pewnie ze się ciesze ;-) choć nie ukrywam intuicja podpowiada mi ze chłopczyk będzie ;-)
a co kolejnego dzieciaczka to wlasnie z dziewczynki czasami może się zrobić chłopczyk niż z chłopczyka dziewczynka. czas pokaze co się urodzi ;-) ;-)
a co kolejnego dzieciaczka to wlasnie z dziewczynki czasami może się zrobić chłopczyk niż z chłopczyka dziewczynka. czas pokaze co się urodzi ;-) ;-)
iwonaimaja
U mojej kuzynki w piątek była jeszcze dziewczynka na usg a w poniedziałek się chłopczyk urodził
reklama
Dziwnyprzypadek
Też tak słyszałamKaśka, ja słyszałam, że z dziewczynki w chłopca raczej sie nie zmieni a przynajmniej mniejsze prawdopodobieństwo niż w druga stronę. Ale same ocenimy na sobie. Cieszysz się, że dziewczynka? Macie już dzieci?