reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
No lekarze zwykle zostawiają sobie furtkę, żeby potem.nikt nie miał pretensji. Ja na prenatalnych od lekarz usłyszałam,.że płeć określa się po porodzie, wcześniej można określić jedynie prawdopodobieństwo :p
No w sumie racje miał lekarz :) słyszy sie przypadkach, że kobieta naupowala ciuszki dla dziewczynki wozek itp a tu chłopczyk :)

Kaśka, ja słyszałam, że z dziewczynki w chłopca raczej sie nie zmieni a przynajmniej mniejsze prawdopodobieństwo niż w druga stronę. Ale same ocenimy na sobie. Cieszysz się, że dziewczynka? Macie już dzieci?

malinowa, tak mamy coreczke w maju będzie miała 5 lat. pewnie ze się ciesze ;-) choć nie ukrywam intuicja podpowiada mi ze chłopczyk będzie ;-)
a co kolejnego dzieciaczka to wlasnie z dziewczynki czasami może się zrobić chłopczyk niż z chłopczyka dziewczynka. czas pokaze co się urodzi ;-) ;-)

Nie, no tak to nie chciałabym!!! Nastawiasz się w jakiś sposób na daną płeć, a tu wyskakuje inna :errr: Ale tak bywa, to wiem :)

Kaska - gratuluję raczej :)

reklama
Do góry