reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

Jolcia, Aguś - gratuluję :)
Aguś - Tobie odpisałam wczoraj na ogólnym to nie będę dwa razy. A ginekolog pewny, że dziewczynka?

reklama
Dzis wizyt a wizyt z tego co pamiętam :) ja pewnie zamkne dzien wizytowy bo mam dopiero na 20 :) oczywiście juz mam stresa czy wszystko jest ok... ehhh

Jolcia, Aguś - gratuluję :)
Aguś - Tobie odpisałam wczoraj na ogólnym to nie będę dwa razy. A ginekolog pewny, że dziewczynka?
Lila lek. powiedziała, że dziewczynka mówiła z przekonaniem nic nie zapewniała ale była bardzo przekonana jak powiedziała że płasko nic nie sterczy. W tym miesiącu zapisuję się na genetyczne zobaczymy czy się potwierdzi. Ale już się nie napalam i nie nakręcam. Pomału się z tą myślą oswajam.

Ja mam na 15 dopiero :( dziś mi się śniło, że chłopczyk, mąż stwierdził, że pewnie będzie odwrotnie, a ja myślę, że mój Maluszek znowu nie będzie chciał współpracować i się nie pokaże. Na prenatalnych strzelił fochem, odwrócił się tyłkiem i zwinął w kulkę... i tyle go widzieliśmy :p

Wrocilam z wizyty z Instytutu Hematologii. Tak liczylam na to, ze mamy spore szanse na to, ze dziecko odziedziczy moj fenotyp krwi. i dupa, bo fenotyp meza jest dominujacy. Wiec czeka nas teraz regularnosc pedzenie pendolino na kolejne badania. i modlitwa o to, bysmy szczesliwie mogli do 36 tygodnia choc dotrwac bez konieczosci interwencji wewnatrzmacicznych. Troche sie podlamalam ta wiadomoscia, czlowiek mysli, ze jak juz wiele przeszedl to w koncu wyjdzie to slonce. Dzidzi krew beda badali przy kolejnej wizycie.

reklama
margerrita, a możesz dokładnie napisać o co chodzi? Bo ja mam grupę - , mąż +, ale przeciwciała robiłam tylko raz, nastepne pewnie za miesiąc.

Do góry