reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

Jolcia, Aguś - gratuluję :)
Aguś - Tobie odpisałam wczoraj na ogólnym to nie będę dwa razy. A ginekolog pewny, że dziewczynka?

reklama
Dzis wizyt a wizyt z tego co pamiętam :) ja pewnie zamkne dzien wizytowy bo mam dopiero na 20 :) oczywiście juz mam stresa czy wszystko jest ok... ehhh

Jolcia, Aguś - gratuluję :)
Aguś - Tobie odpisałam wczoraj na ogólnym to nie będę dwa razy. A ginekolog pewny, że dziewczynka?
Lila lek. powiedziała, że dziewczynka mówiła z przekonaniem nic nie zapewniała ale była bardzo przekonana jak powiedziała że płasko nic nie sterczy. W tym miesiącu zapisuję się na genetyczne zobaczymy czy się potwierdzi. Ale już się nie napalam i nie nakręcam. Pomału się z tą myślą oswajam.

Ja mam na 15 dopiero :( dziś mi się śniło, że chłopczyk, mąż stwierdził, że pewnie będzie odwrotnie, a ja myślę, że mój Maluszek znowu nie będzie chciał współpracować i się nie pokaże. Na prenatalnych strzelił fochem, odwrócił się tyłkiem i zwinął w kulkę... i tyle go widzieliśmy :p

Wrocilam z wizyty z Instytutu Hematologii. Tak liczylam na to, ze mamy spore szanse na to, ze dziecko odziedziczy moj fenotyp krwi. i dupa, bo fenotyp meza jest dominujacy. Wiec czeka nas teraz regularnosc pedzenie pendolino na kolejne badania. i modlitwa o to, bysmy szczesliwie mogli do 36 tygodnia choc dotrwac bez konieczosci interwencji wewnatrzmacicznych. Troche sie podlamalam ta wiadomoscia, czlowiek mysli, ze jak juz wiele przeszedl to w koncu wyjdzie to slonce. Dzidzi krew beda badali przy kolejnej wizycie.

reklama
margerrita, a możesz dokładnie napisać o co chodzi? Bo ja mam grupę - , mąż +, ale przeciwciała robiłam tylko raz, nastepne pewnie za miesiąc.

Do góry