reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

Iwonaimaja, Kamcia - :) :*
Kamcia, śliczności!! :)
Olcia - dobrze, że ok! Duża Dzidzia :) Z kosmówką się nie znam.
Daria - śliczne Dzieciątko!! :)
Kamejka - piękności!! Współczuję stresu! U mnie też na pierwszym usg Dziecko było takie, jak z wyliczeń z ostatniego okresu, a teraz też jest mniejsze.
Madziolina - ja też prenatalne mam jako jedna z ostatnich. Buziak!

reklama
My już po wizycie u lekarza, wszystko super :) dzieciątko zdrowe, lekarz nie widział żadnych nieprawidłowości, powiedział, że ciąża jest wręcz książkowa :) Maluszek fikal na usg, ssał kciuka, machal rączkami i nóżkami :) dostaliśmy chyba z 10 zdjęć :):) coś tam mu dyndało między nogami, ale mamy się nie nastawiać, bo mogą to być wargi sromowe. Ważne ze ma dwie nóżki, dwie rączki i wszystko na miejscu :) Jestem bardzo szczęśliwa :)

Załączniki

• 1453471483469.jpg
    1453471483469.jpg
    49 KB · Wyświetleń: 78
My już po wizycie u lekarza, wszystko super :) dzieciątko zdrowe, lekarz nie widział żadnych nieprawidłowości, powiedział, że ciąża jest wręcz książkowa :) Maluszek fikal na usg, ssał kciuka, machal rączkami i nóżkami :) dostaliśmy chyba z 10 zdjęć :):) coś tam mu dyndało między nogami, ale mamy się nie nastawiać, bo mogą to być wargi sromowe. Ważne ze ma dwie nóżki, dwie rączki i wszystko na miejscu :) Jestem bardzo szczęśliwa :)
Super:)

Witam się! Byłam dziś na dodatkowej, prywatnej wizycie.... No i już wiem kim jest mój lokator... Będziemy mieć syna! Choć marzyłam o córce... No
ImageUploadedByForum BabyBoom1452522161.215764.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1452522139.454471.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1452522139.454471.jpg
    182,5 KB · Wyświetleń: 32
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1452522161.215764.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1452522161.215764.jpg
    192,4 KB · Wyświetleń: 345
Ostatnia edycja:
MalinowaMarta ja również zastanawiam się czy nie odwiedzić jeszcze między czasie innego lekarza bo do 8 lutego moge nie wytrzymać :p Dawaj fotke :))) Gratuluje synka :)

MalinowaMarta ja również zastanawiam się czy nie odwiedzić jeszcze między czasie innego lekarza bo do 8 lutego moge nie wytrzymać :p Dawaj fotke :))) Gratuluje synka :)
Dziękuje za gratulacje! Ja uważam, że warto najlepiej do takiego który ma dobry sprzęt bo widzę ogromna różnice pomiędzy tym dziś a tym co chodzę co miesiąc. Na połówkowe też pójdę do niego.

Ostatnia edycja:
reklama
Ewja - super wieści i piękne zdjęcie!!
MalinowaMarta - a dlaczego byłaś na dodatkowej? Tak po prostu? Super fotki i gratuluję Syneczka!! :)

Do góry