Julka89.89
Cudzie trwaj..
malinowa przeróżne są wyznaczniki jak przeliczać tygodnie na miesiące i na trymestry, także czasem ciężko dokładnie ocenić ogólnie 13 tydzien konczy 1szy trymestr.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My już po wizycie u lekarza, wszystko super dzieciątko zdrowe, lekarz nie widział żadnych nieprawidłowości, powiedział, że ciąża jest wręcz książkowa Maluszek fikal na usg, ssał kciuka, machal rączkami i nóżkami dostaliśmy chyba z 10 zdjęć coś tam mu dyndało między nogami, ale mamy się nie nastawiać, bo mogą to być wargi sromowe. Ważne ze ma dwie nóżki, dwie rączki i wszystko na miejscu Jestem bardzo szczęśliwa
Witam się! Byłam dziś na dodatkowej, prywatnej wizycie.... No i już wiem kim jest mój lokator... Będziemy mieć syna! Choć marzyłam o córce... No Zobacz załącznik 741999
Lila bo ciekawość mnie zżerała czy mam w sobie upragniona córkę No i mam - córkę z pitolem Pytałam gina to gdzie ta moja córka? A on, że córka będzie za 3 razem bo tak jest wg statystyk... Optymistycznie to nie zabrzmiało [emoji6]