reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

Witam tutaj.
Jestem zaskoczona że na nfz jest tak ok.
Pan doktor fajny na luzie ,nie straszący....
Powiem WAM jestem szczęśliwa - z dzieckiem wszystko w porządku .Dzidzia bardzo ruchliwa ,machała rączkami,nóżkami. I podział sił u mnie bedzie po równo :D
Najciekawsze że lekarz stwierdził iż gdbym przyszła jutro byłoby po badaniu -bo normą jest dziecko do 8,4cm....a tyle moja córcia ma :D czyli duża dziewczynka. /z usg wyszło że starsza o 1,5tyg.-wiec jakbym była w 15tc???-wg usg termin 4.07. /
Łzy leciały mi po policzku jak tam leżałam,mąż w szoku troche ,bo wszystko widział . Za tydz. odebranie wyników ,bo miałam pobieraną krew....

reklama
Mówił że byłby zdziwiony gdyby się w facecika zmieniła.... Ja tak czułam od początku że to kobietka może być.... w 20 dowiem się na 100%...

Mi to było wszystko jedno czy chłopczyk czy dziewczynka oby ZDROWE ! bo komplecik juz mam w domu .....Po moich przejściach do tej pory tylko TO chciałam usłuszeć- Wszystko w normie.

reklama
Venice wspaniałe wieści. 8,4cm konkretna już babeczka. Ale super wieści. Rosną nasze maleństwa są coraz silniejsze.

Aga30 :) jak nie teraz to później w końcu się ujawni najważniejsze że wszystko w porządku

Lila super wieści nie wiedziałam ze można zrobić taki przepływ ale technika idzie tak do przodu. Ruchliwe te nasze maluchy

Do góry