reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

co do płci to ja tak sobie myślę że wolałabym nie znać ale to pewnie tylko teraz tak a jak będzie wizyta to pierwsze pytanie padnie czy widać kto tam siedzi ;)

reklama
witam ;) Jakoś się nie odzywałam po tamtym prenatalnym bo mnie tak trzymało ale dziś się udało dzidzia duża 5.5 cm i NT 1.3 wiec wszystko w porządku i prawdopodobnie chłopczyk będzie ;) W końcu jestem spokojna ;) Trzymajcie się dziewczynki ;)

Aga, to jak ok to ok i tego się trzymaj, to wystarczy!! :)
Venicee, no ładnie, tyle Cię nie było!!!! Masz szczęście, że wracasz z takimi dobrymi wieściami, gratki dorodnej Córeczki!! :)
Gwiazda, cieszę się z Twoich dobrych wieści!!! :) I gratuluję Chłopczyka :)

Świetnie się czyta o tak dobrych wieściach :):):)

AniaFania, dzięki za odzew, sama też się na tym nie znam :)
Kamcia, jak tam po wizycie?????????????? Słodkie są te avatarki z uśmiechniętymi buźkami Waszych dzieci :-D

Js mam wizytę jutro mam nadzieje,ze bedzie wszystko dobrze ja mam jakiś spóźniony zapłon bo jestem w 13tyg a od tyg dopiero mam mdlosci i wymioty [emoji17]

Ja już po wizycie, wszystko ok, dzidziol ma ponad 8 cm., przezierność karkowa 1,9 czyli w normie, płci niestety nie poznałam i muszę się Wam przyznać, że jestem trochę zawiedziona bo liczyłam, że się coś dowiem... Zdjęcia tym razem też mniej wyraźne bo dzidziol się ruszał
ImageUploadedByForum BabyBoom1452018126.237296.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1452018126.237296.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1452018126.237296.jpg
    145 KB · Wyświetleń: 206
reklama
Ja też już po wizycie i maluch zaskoczył mnie i lekarza bo nadrobił zaległości aż o 1,5 tygodnia :) Ostatnio USG pokazywało, że dziecko jest o tydzień młodsze a dzisiaj pokazało, że jest o 4 dni starsze niż wg. OM
Badał mnie dopochwowo bo był pewny, że dziecko będzie w granicach 10 tyg a tu wyskoczył duży bobas :) Do tego cały czas machał rączkami i nóżkami, drapał się po twarzy i otwierał buzię jak lekarz chciał zrobić pomiar. Jestem zachwycona i mega szczęśliwa aż nie da się tego opisać :D

Do góry