reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

co do płci to ja tak sobie myślę że wolałabym nie znać ale to pewnie tylko teraz tak a jak będzie wizyta to pierwsze pytanie padnie czy widać kto tam siedzi ;)

reklama
witam ;) Jakoś się nie odzywałam po tamtym prenatalnym bo mnie tak trzymało ale dziś się udało dzidzia duża 5.5 cm i NT 1.3 wiec wszystko w porządku i prawdopodobnie chłopczyk będzie ;) W końcu jestem spokojna ;) Trzymajcie się dziewczynki ;)

Aga, to jak ok to ok i tego się trzymaj, to wystarczy!! :)
Venicee, no ładnie, tyle Cię nie było!!!! Masz szczęście, że wracasz z takimi dobrymi wieściami, gratki dorodnej Córeczki!! :)
Gwiazda, cieszę się z Twoich dobrych wieści!!! :) I gratuluję Chłopczyka :)

Świetnie się czyta o tak dobrych wieściach :):):)

AniaFania, dzięki za odzew, sama też się na tym nie znam :)
Kamcia, jak tam po wizycie?????????????? Słodkie są te avatarki z uśmiechniętymi buźkami Waszych dzieci :-D

Js mam wizytę jutro mam nadzieje,ze bedzie wszystko dobrze ja mam jakiś spóźniony zapłon bo jestem w 13tyg a od tyg dopiero mam mdlosci i wymioty [emoji17]

Ja już po wizycie, wszystko ok, dzidziol ma ponad 8 cm., przezierność karkowa 1,9 czyli w normie, płci niestety nie poznałam i muszę się Wam przyznać, że jestem trochę zawiedziona bo liczyłam, że się coś dowiem... Zdjęcia tym razem też mniej wyraźne bo dzidziol się ruszał
ImageUploadedByForum BabyBoom1452018126.237296.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1452018126.237296.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1452018126.237296.jpg
    145 KB · Wyświetleń: 203
reklama
Ja też już po wizycie i maluch zaskoczył mnie i lekarza bo nadrobił zaległości aż o 1,5 tygodnia :) Ostatnio USG pokazywało, że dziecko jest o tydzień młodsze a dzisiaj pokazało, że jest o 4 dni starsze niż wg. OM
Badał mnie dopochwowo bo był pewny, że dziecko będzie w granicach 10 tyg a tu wyskoczył duży bobas :) Do tego cały czas machał rączkami i nóżkami, drapał się po twarzy i otwierał buzię jak lekarz chciał zrobić pomiar. Jestem zachwycona i mega szczęśliwa aż nie da się tego opisać :D

Do góry