reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

Witam tutaj.
Jestem zaskoczona że na nfz jest tak ok.
Pan doktor fajny na luzie ,nie straszący....
Powiem WAM jestem szczęśliwa - z dzieckiem wszystko w porządku .Dzidzia bardzo ruchliwa ,machała rączkami,nóżkami. I podział sił u mnie bedzie po równo :D
Najciekawsze że lekarz stwierdził iż gdbym przyszła jutro byłoby po badaniu -bo normą jest dziecko do 8,4cm....a tyle moja córcia ma :D czyli duża dziewczynka. /z usg wyszło że starsza o 1,5tyg.-wiec jakbym była w 15tc???-wg usg termin 4.07. /
Łzy leciały mi po policzku jak tam leżałam,mąż w szoku troche ,bo wszystko widział . Za tydz. odebranie wyników ,bo miałam pobieraną krew....

reklama
Mówił że byłby zdziwiony gdyby się w facecika zmieniła.... Ja tak czułam od początku że to kobietka może być.... w 20 dowiem się na 100%...

Mi to było wszystko jedno czy chłopczyk czy dziewczynka oby ZDROWE ! bo komplecik juz mam w domu .....Po moich przejściach do tej pory tylko TO chciałam usłuszeć- Wszystko w normie.

reklama
Venice wspaniałe wieści. 8,4cm konkretna już babeczka. Ale super wieści. Rosną nasze maleństwa są coraz silniejsze.

Aga30 :) jak nie teraz to później w końcu się ujawni najważniejsze że wszystko w porządku

Lila super wieści nie wiedziałam ze można zrobić taki przepływ ale technika idzie tak do przodu. Ruchliwe te nasze maluchy

Do góry